Buikpijn, poetsen, sleeën en weer buikpijn

Toen de wekker van Peter vanmorgen ging bleek dat Hector nog in bed lag. Dat was niet vanwege algehele vermoeidheid of dat hij zich verslapen had maar omdat hij buikpijn had. We besloten dat het goed was als hij thuis zou blijven. Peter had naar gedroomd over Marlies en was ook een paar keer wakker geworden doordat Trûlah ging blaffen. Als je dan snel kijkt is er niets te zien maar als er iets in de tuin loopt slaat ze meteen aan. Dat kan komen door een egel maar meestal is het een kat. Zo ook vannacht.

We hebben in de ochtend allemaal wat bijgeslapen en daarna samen geluncht. Peter maakt op maandag altijd de hut schoon dus dat heeft hij ook vandaag gedaan.

Aan het eind van de middag is Hector met Hugo en Trûlah in de polder gaan sleeën. Peter sloot daar bij aan omdat het onmogelijk was om naar Den Haag te reizen vanwege de sneeuwstorm des doods. Daarbij was er ook geen nieuws dus dat kwam vandaag goed uit. Anders was hij natuurlijk wel gegaan.

Trûlah is net als gisteren weer helemaal uit haar dak gegaan in de sneeuw. De laatste keer dat ze zo als een raket door de sneeuw heeft gerent was 3 jaar geleden.

Hector en Hugo zijn echt hardcore buitenkinderen. Er was in de polder bijna niemand te zien. Waarschijnlijk vanwege de aanhoudende sneeuwstorm. Toen we thuis kwamen heeft Hector huiswerk gemaakt en daarna hebben we andijvie stampot gegeten. Tijdens het eten klaagde Hector weer over buikpijn terwijl hij er later in de middag geen last meer van had. Vannacht en morgen maar aankijken hoe het verder gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *