Het mozaïek voor het graf van Marlies gaat nog mooier worden….

Sorry voor de late Night update  maar we hebben vanavond een en ander doorgesproken over het mozaik voor het graf van Marlies. Tugba gaat het ontwerp van het logo aanpassen zodat het ook terugkomt in het rest van het ontwerp. Mogelijk gaan we de bloemen ook nog aanpassen in het ontwerp. De achtergrond van de drie elementen die we nu hebben gaat één geheel worden en het gedeelte waar je een boodschap kan achterlaten gaat vermoedelijk een TU Delft gedeelte worden.

Hector is klaar met het ontwerp van het hart. Tugba gaat dat ook nog een beetje tweaken. Omdat het volgende week kerst is en daarna oud en nieuw nemen we ook even de tijd om het te perfectioneren. Zo krijgen we ook meer één geheel in het ontwerp, nu is het een beetje (met alle respect) een samenraapsel van 3 delen. We moeten dus nog even geduld hebben en in deze tijd van het jaar komt dat eigenlijk best goed uit. Qua design gaat het een topstuk worden. Nu Tugba zich er mee gaat bemoeien krijgt het ook meer reclame bureau allure 🙂

Tugba en Willem hebben ook bij ons gegeten en dat was super gezellig! Peter heeft eerlijk verteld dat het eten van de Marqt kwam en dat hij het niet zelf gekookt had…. Sorry tijdgebrek vanwege werk in de Tweede Kamer. Hector is nog steeds niet helemaal op orde en Peter schat in dat hij vrijdag weer naar school gaat. Ondertussen blijft hij wel zijn huiswerk maken dus dat is fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *