De bediening was even in slaap gevallen….

Hector was vandaag nog thuis maar gaat morgen weer naar school. Hij heeft vandaag weer keurig huiswerk zitten maken en is hopelijk een beetje bijgekomen. Peter zat in de Tweede Kamer bij de begroting volksgezondheid, welzijn en sport. De tweede termijn en de afronding duurde de hele dag en er zijn maar liefst 60 moties ingediend.

Voordeel van zo’n debat is wel dat je de nieuwe bewindslieden een beetje beter leert kennen. De Partij voor de Dieren opende nogmaals de aanval op fabrikanten van schoolkoekjes die belachelijk veel suiker en chocolade in hun producten stoppen. Heel goed maar uiteindelijk zijn het natuurlijk wel de ouders zelf die deze troep voor hun kinderen kopen.

Trûlah was voor de derde keer deze week een lange dag bij de Roedel geweest en helemaal stuk. Toen ze thuis kwam is ze naar Hector zijn kamer gegaan en op zijn bed in slaap gevallen.

Toen Peter om 19:00 uur thuis kwam was hij behoorlijk gaar. Ondanks dat Hector de hele week thuis was kon Peter meteen weer aan de slag met het huishouden…. wasmachines uitruimen, eten maken, vragen of de hond even uitgelaten kan worden etc, etc. 13-jarige pubers gedragen zich echt als hotelgasten. Dat zorgde ook even voor wat spanning omdat Hector na het eten herhaaldelijk vroeg waar het toetje toch bleef terwijl hij op de bank aan het hangen was met zijn iPad. Peter was toen al in slaap gevallen omdat hij letterlijk en figuurlijk was sufgeluld vandaag. Bijna 5 maanden na de dood van Marlies schoot Peter daarover voor het eerst even uit zijn slof. Hector is daarop meteen beledigd naar bed gegaan. Morgen doet de bediening het weer….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *