Groetjes van Monique en van de lerares Frans

Hector is vandaag op school geweest en daar herkenden ze hem nog na bijna een week afwezigheid vanwege de (buik)griep. Peter was vrij en heeft zijn Mien Dobbelsteen taken waargenomen. Na zo’n weekje buikgriep kan het nooit kwaad om de hut een beetje te chloren. Daarna heeft Peter uitgebreid met Trûlah gewandeld. Het was waterkoud maar Trûlah heeft vandaag nog gezwommen toen ze achter een fazant aan ging. Die heeft ze weer niet kunnen vangen en hopelijk gaat dat haar ook nooit lukken.

Toen Hector uit school kwam besloten we om vanavond uit eten te gaan om het weekend een beetje in te luiden. Dit keer pizza bij Ciao Ciao omdat Faam te ver weg is en daarbij komen we dan nooit voor 03:00 uur thuis 🙂 We dachten vanmiddag dat we sjans hadden met de postbode maar achteraf bleek dat de hele straat zo’n kaartje had gekregen 🙁 Oh ja Hector heeft een hele hippe (do what ever the fuck you want) trui met op de voorkant een logo met een opgestoken middelvinger en die mag hij niet meer aan tijdens Franse les. Maar nu eerst weekend!!!

3 gedachten over “Groetjes van Monique en van de lerares Frans

  1. Pingback: Kerstboom, middelvinger en een feestje | Hoe Peter en Hector verder leven zonder Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *