Dagje Scheveningen en de cavia is weg

Vrijdagnacht gingen we veel te laat naar bed dus moest er zaterdag ook flink uitgeslapen worden. Dat lukte bij Hector wel maar niet bij Peter omdat er een bestelbus voor de deur stond om kranten uit te laden waardoor Trûlah dacht dat ze naar de Roedel mocht en keihard ging blaffen. Altijd wat met dat uitslapen…. het lukt echt nooit meer.

In de middag zijn we naar Scheveningen gegaan om laat te lunchen en met Trûlah over het strand te racen. Ze voelt zich altijd zeer thuis op haar geboortegrond.

We hebben ook nog even met de drone gevlogen die midden in het maken van deze foto in een gigantische hagelbui terecht kwam. Die drie zwarte puntjes in het midden van de foto zijn wij….

Hier het bewijs 🙂 Het is bijzonder hoe gedetailleerd de DJI Spark zo’n foto kan maken midden in een storm en een hagelbui. Trûlah vluchtte al gauw onder de pier en ging daar gezellig tegen een paar mensen staan blaffen…. wij moesten eerst nog de drone laten landen die zeiknat was maar het gelukkig nog steeds doet.

Gelukkig zijn de buien aan de kust altijd weer snel voorbij alleen zie je er door de wind uit alsof je een cavia op je hoofd hebt groeien.

Daarna zijn we de Pier opgegaan om op te warmen. Nou ja eerst Hector want die wilde graag nog even in het verwarmde reuzenrad van bijna 50 meter hoog boven de zee. Peter bleef beneden met Trûlah omdat hij altijd denkt dat de bakjes van zo’n reuzenrad afbreken als hij er in zit…

Daarna zijn we laat gaan lunchen met een choco met slagroom, koffie, boerenomelet en een spekpannenkoek. Dat was leuk omdat het op een plek was waar vroegah nog een discotheek was op de Pier. Het uitzicht was nu een bulderende zee en dat is ook leuk.

Toen we uitgeluncht en uitgelucht waren was het inmiddels al weer donker buiten. In de passage naast het Kurhaus hebben we bij de toko nog twee nasi kuning rames weten te scoren als avondeten voor thuis voor de buis dus onze dag kon niet meer stuk.

Zondag was Peter weer redelijk vroeg wakker en heeft Trûlah uitgebreid in de polder uitgelaten. Het was prachtig weer met een lekker zonnetje. Zelfs Trûlah zag de cavia op Peter zijn hoofd dus er moest iets aan gedaan worden. Probleem was alleen dat Robin die Peter en Hector altijd thuis knipt voorlopig op de Filipijnen zit…..

Peter hoopt altijd dat als hij thuis komt na het wandelen in de polder dat er een ontbijt op tafel staat maar Hector lag nog te slapen. Toen hij zelf ontbijt had gehaald was Hector ook wakker en hebben we met z’n drieën ontbeten. Trûlah schuift dan steeds verder met haar kop op tafel in de hoop dat ze een worstje tegenkomt.

Omdat Peter gisteren die ene foto van zichzelf zag met een cavia op zijn hoofd en de vreemde blik van Trûlah vanmorgen dacht hij slim te zijn om de cavia zelf even weg te scheren. Alleen schoot hij iets uit waardoor Hector natuurlijk niet meer bij kwam van het lachen. Zeg maar krijsen van de lach… Wat je links doet moet je rechts ook doen anders valt het nog meer op dachten we nog en nu heeft Peter heel erg spijt. Morgen moet hij dus op zoek naar een kapper voor restauratiewerkzaamheden. We kennen alleen Robin die kan knippen maar verder niemand 🙁 Hector moet ook geknipt worden en ja best wel ASAP….. Iemand?

Als afsluiting van het weekend zijn we nog uit eten gegaan met Nitant en Vincent. Dat was gezellig en het eten in ’t Walletje was erg lekker. Minpuntje was alleen toen we weer naar huis gingen op de fiets, toen hoosde het gigantisch. Hector was al volledig gedoucht voordat hij thuis was maar ging toch weer best laat naar bed…. Het was een mooi weekend! Over vijf dagen hebben we vakantie!!!!!!

Een gedachte over “Dagje Scheveningen en de cavia is weg

  1. Pingback: Tranen in de nacht en CSI op bezoek | Hoe Peter en Hector verder leven zonder Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *