We krijgen een Big Brotherhuis

Toen Hector vanmorgen onderweg was naar school kwam Peter met Trûlah tijdens het uitlaten de roedelkaravaan tegen. Eerst kon Trûlah, Eef nog een kus geven omdat ze bij ons in de buurt een hondje aan het oppikken was en daarna zagen we Katja ook nog voorbij racen.

Daarna is Trûlah thuis op de bank in slaap gevallen en ze was na 3 uur pas weer wakker om de polder in te gaan. Blijkbaar nog steeds moe van haar weekje Roedel van vorige week. Dolf is bezig met zijn winterslaap en chagrijnig omdat het koud is buiten. Hector is na school ijs gaan halen bij de Lelie want de ijskaarten moeten voor het eind van het jaar ingeleverd zijn anders zijn ze niet meer geldig. Peter was toen al onderweg naar Den Haag en hoopt dat er nu nog wat ijsblokjes voor de gin-tonic in de vriezer passen….

De unboxing van het review materiaal wat we voor MobileMac ontvangen doen we tegenwoordig samen via FaceTime als Peter moet werken. Hector opent dan met een keukenmes die niet onder doet voor een ninja zwaard de pakjes. Vandaag kregen we de nieuwe Nest IQ indoor binnen voor een review. Nou maar hopen dat de officier van justitie de beelden van onze huiskamer niet gaat vorderen…. Het begint bij ons thuis steeds meer op een Big Brotherhuis te lijken.

Ondertussen kussen we virtueel naar elkaar, bellen we veel en sturen we veel berichten via Messenger. Hector heeft zijn kerstwens ook al kenbaar gemaakt…. met dank aan Apple….. Peter was om 23:30 uur weer thuis en toen lag Hector veilig beneden op de bank te slapen met Trûlah en Dolfje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *