Kerstboom, middelvinger en een feestje

Georgina is vandaag bij Marlies geweest en heeft bij het graf een kerstboom met roze piek neergezet en dat is natuurlijk superlief!

Tugba werkt nog aan het ontwerp voor het mozaïek dus voor kerst en oud en nieuw is dit een mooie en waardige invulling.

Hector had vandaag Franse les en weer de trui met de opgestoken middelvinger aan. De lerares Frans kon die trui de vorige les niet zo waarderen maar daar had Hector vanmorgen wat op bedacht 🙂 Een stukje gaffertape. Ze moest er zelf ook om lachen.

Peter heeft thuis de papierwinkel op orde gebracht en is daarna gaan werken in Den Haag. Op de redactie was ook het jaarlijkse kerstdiner en dat was erg leuk. In de middag waren sommige ministeries al bijna uitgestorven voor de kerstvakantie en verscholen in de mist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *