Kerstinkopen, eindelijk Netflix en doorgaan

Zaterdag zijn we samen naar de Appie XXXL gegaan om kerstinkopen te doen. Het was daar redelijk rustig en we hebben het voor ons doen redelijk rustig gehouden. We kopen eigenlijk nooit zoete rommel maar deze week mag het. Eerste kerstdag gaan we met de beesten op tafel eten. Tenminste dat is het idee. Toen we thuis kwamen kwam buurman Erwin nog bloemen brengen die Dimitri, Ellen, Lotte en Oscar hadden gebracht. Al de tweede keer dat ze bloemen brengen terwijl we niet thuis zijn en superlief dat ze aan ons gedacht hebben. We hebben de rest van de zaterdag gebruikt om een beetje bij te komen en bij te slapen. We zijn ook niet meer het laatste gezin in Nederland zonder Netflix. Peter had in oktober een Netflix cadeaukaart van Nitant gekregen maar niet eerder tijd gehad om hem te activeren. Dat gaan we deze week inhalen. Gisteren samen naar Soof gekeken, erg grappige film.

Hector was vandaag al Kerstman en heeft met de Brompton een paar flessen cava gebracht bij de Roedel boerderij. Ze hebben afgelopen jaar vaak bijgesprongen om Trûlah op te vangen en dat is echt heel lief. Peter ging ondertussen Trûlah uitlaten in de polder zodat we elkaar onderweg weer tegen zouden komen om samen verder te wandelen.

De rest van de zondag hebben we gebruikt om de hut klaar voor de kerst te maken. Dat was voornamelijk opruimen. Als diner hebben we gevulde paprika’s met gehakt, sla en wraps gegeten. Dat was lekker en gezond voor de mega calorieën die we de komende dagen te verwerken krijgen… Hugo kwam nog langs en heeft samen met Hector een film gekeken op Netflix. Hij is ook thuis met oud & nieuw dus Hector is helemaal blij.

Peter is trots op Hector, hij is niet alleen bijna langer dan zijn vader maar gaat er ook beter uitzien 🙂 We hebben ook de donkere dagen voor kerst overleefd! Morgen is het Eerste Kerstdag en dan gaan we ons samen met de beesten vermaken met cadeautjes, lekker eten, films, wandelen en een bezoek aan Marlies. Fijne kerst allemaal!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *