De explosieven zijn binnen en we zijn naar de Carnivale geweest

Vandaag was het dan eindelijk zover, Hector kon vuurwerk kopen. Peter is geen fan van vuurwerk en geeft het geld liever aan zielige kindertjes in Afrika maar dit jaar wil hij samen met Hector toch het liefst zo snel mogelijk voorgoed wegknallen. Dus vuurwerk mag dit jaar in overvloed. Van de voorraad hebben we maar geen foto gemaakt anders krijgen we een inval omdat we aangemerkt worden als een slapende cel van een terreurorganisatie.

We hebben een poging gewaagd om overdag een beetje bij te komen en dat is redelijk gelukt. In de avond zijn we samen met Hugo naar de Carnivale in Den Haag gegaan en dat was erg leuk.

De Carnivale herbergt al jaren allerlei soorten pyromanen uit alle windstreken en dat is leuk. Hugo mocht zelfs nog even assisteren. Oud en nieuw bij ons thuis doet overigens niet onder voor de gemiddelde Carnivale attractie 🙂

Onze favoriete attractie is al jaren de draaimolen en die was er dit jaar gelukkig ook weer. We zijn er met z’n drieën minstens 10x in geweest.
Dat klinkt suf maar de mannen van de draaimolen slingeren aan de bakjes waar je in zit zodat je al snel het dak van de draaimolen in zicht krijgt en met recordsnelheid op diegene die voor je in een bakje zit afvliegt. Het geeft het gevoel alsof je in een op hol geslagen draaimolen zit en dat is super.

Uiteindelijk is het best wel weer laat geworden maar het was leuk! Peter heeft na thuiskomst nog wel 3 uur nodig gehad om weer een beetje op temperatuur te komen want het was vreselijk koud. De medaille van de dag gaat vandaag naar Trûlah want ze heeft 6 uur alleen thuis gezeten en heerlijk liggen pitten en TV gekeken.

Opslået af Peter Nieman på 28. december 2017

2 gedachten over “De explosieven zijn binnen en we zijn naar de Carnivale geweest

    • Hallo Dirk,

      het was helemaal geweldig. Jullie ook een fijne jaarwisseling! We komen graag in het nieuwe jaar nog eens rondjes bij jullie draaien!

      Vriendelijke groeten, Hector & Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *