Nog meer explosieven, kaa uuu theeee regen en sjoemel oliebollen als desert

We hebben eindelijk een beetje uitgeslapen 🙂 Daarna moesten we nog meer vuurwerk halen omdat het altijd nog erger kan en zelfs Trûlah is inmiddels al gewend aan het vuurwerk van Hector. Voor de kenners hier heeft ze een Thunder King met 11,5 gram kruit in haar bek en de normale Thunder King heeft 3,5 gram aan boord.. Van die dingen….

Met oud & nieuw schijnt het vanaf 00:00 uur droog te zijn in Delft met een gevoelstemperatuur van 0 graden en windkracht 5. We moeten morgen dus nog dringend op zoek naar een vuurton…..

Ondertussen zijn Peter en Trûlah wel klaar met dit weer. Het gaat volgens Buienradar nog de hele week hozen en we hebben nu al nog nauwelijks droge kleren. Peter zijn AirPods zijn inmiddels doorweekt en Trûlah en Dolfje haten de regen ook.

Vandaag kwamen Roderick, Maurits en Astrid eten. We Haden Indiaas bedacht en dat was redelijk goed gelukt dankzij de bezorgservice van Little Nepal 😉 We hebben alvast ook een gaatje geslagen in de champagne voorraad voor oud & nieuw. To be continued… Hierboven de restanten van het desert met o.a. sjoemel oliebollen uit de AD test. Dit is een winnaar meneer…. tuurlijk….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *