Allemaal bijslapen en we zijn klaar met het Nederlandse weer

Peter is vanmorgen met Trûlah uit geweest in de polder. Hector lag toen nog lekker te slapen. Op zich niet zo gek want we gaan veel te laat naar bed. Peter voelt zich wat dat betreft een slechte vader. Omdat we een nieuwe hypotheek hebben is dat fiscaal gezien ook geheel anders. Vorig jaar had Peter dat al aan de fiscus doorgegeven maar die neemt in het nieuwe jaar automatisch de (oude) gegevens uit 2016 weer over. Op zich niet zo erg maar omdat we nu een annuïteitenhypotheek hebben is dat toch anders. Via een chat met de Rabobank en een telefoontje met de Belastingdienst is het nu helder wat er gewijzigd moet worden. Daarbij stijgt Peter zijn inkomen omdat hij nu nabestaandenpensioen ontvangt. Daar moet je bij de fiscus dan wel weer de helft van inleveren en dat is dus slim om vooraf aan te geven.

Vanmiddag zijn we samen gaan shoppen bij de Appie XXXL want alles was op na kerst en oud & nieuw. Daarna hebben we Trûlah nog samen uitgelaten. Normaal doen we een heel rondje in de polder maar nu waren we allemaal even klaar met de storm en regen. Grappig is wel dat Hector zelf ter sprake bracht dat hij 3 dagen voordat hij weer naar school gaat zijn slaapritme weer wil gaan oppakken. Marit stuurde via WhatsApp nog een bericht dat ze eind deze maand naar Nederland komt en dat is leuk! Kunnen we elkaar eindelijk weer zien en samen naar Marlies.

Hector maakte de bovenstaande foto van Peter die op de bank in slaap was gevallen. Resultaat van dagen lang veel te laat naar bed gaan en redelijk vroeg weer opstaan. De beesten vinden het wel gezellig zo’n bejaarde op de bank 🙂

Hector heeft ondertussen veel reviews van boxen op internet bekeken. Elke verdieping in ons huis staat al vol met JBL en we hebben 2 Sony boxen van elk 470W maar blijkbaar is dat nog steeds niet genoeg. Nu gaan we Netflixen…..

2 gedachten over “Allemaal bijslapen en we zijn klaar met het Nederlandse weer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *