Afvallen doe je niet met joggen maar met Bobby’s gin

Vanmorgen toen Hector nog lekker lag te slapen is Peter met Trûlah de polder in geweest. Grappig hoe je in deze eerste dagen van het jaar dan ook ineens allemaal mensen tegenkomt die aan het joggen zijn. Meestal zie je ze over twee weken niet meer. Peter heeft een ander middel gevonden om lekker af te vallen, Bobby’s 😉

Peter koopt al jaren hetzelfde merk broeken en die begonnen de laatste tijd steeds meer af te zakken. Eergisteren had Peter 2 nieuwe broeken gekocht met dezelfde maat en die zakken meteen af…. Vandaag even een andere maat gehaald die wel past en wat blijkt die zijn 2 maten kleiner 🙂 Stop met joggen! Neem één glaasje Bobby’s voor het slapen gaan.

Hector is vandaag met Demi (oud klasgenootjenaar de film geweest en dat was erg leuk. Daarna zijn we samen nog even gaan eten bij de Eazie en dat was lekker! We waren nog net op tijd thuis voor the Voice maar Hector ging liever Netflix kijken en Peter moest nog een review afmaken.

Trûlah en Dolf liggen het liefst samen op Hector. Dolfje ging vandaag zelfs op de kop van Trûlah liggen om het beste plekje te kunnen bemachtigen. Nog één weekend en dan begint het echte leven weer maar vanaf 23 februari heeft Hector gelukkig al weer een weekje voorjaarsvakantie. Dat gaan we halen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *