Nog meer bijslapen en afkicken van Netflix

Zaterdagmorgen is Peter bijtijds opgestaan om Trûlah uit te laten. Hector lag toen nog lekker te slapen vanwege wederom een avondje en een deel van de nacht Netflix. Op de foto linksonder ziet Hector een beetje geel uit maar dat komt door een lamp in ’t Postkantoor waar we uitgebreid hebben geluncht en niet door het late naar bed gaan.

Na de lunch zijn we nog wat gaan winkelen maar eigenlijk is alles wat we willen hebben niet in Delft te koop. Dan hebben we het niet over de gadgets maar gewoon over kleding. Een spijkerbroek gaat nog net maar dan heb je het eigenlijk wel gehad. Gelukkig kan je nog wel lekker avondeten afhalen bij het meest autentieke Indonesische Restaurant in Delft.

Daarna zijn we samen gaan wandelen maar het was koud en somber weer. Je zou er instant een depressie van kunnen krijgen. We zijn allemaal wel toe aan het voorjaar en klaar met deze natte winter. Zaterdag(nacht) hebben we het Netflix ritueel herhaald en zijn we weer te laat naar bed gegaan. We hebben wel samen nog een film gekeken en dat is leuk. We moeten nu wel bedenken hoe we kunnen ontNetflixen want er moet ook weer gewerkt worden. We hebben ook kennissen waar we niets meer van horen omdat die opgeslokt zitten in series op Netflix. Zover zijn we gelukkig nog niet en we komen ook nog buiten.

Zondagmorgen ging aan Hector voorbij maar de vader/moeder in huis had toen al de hond uitgelaten en lunch gehaald. Ons all-inclusive hotel is best goed en betalen met “lekker ontbijt pap” is genoeg. Dolf ging gezellig bij ons op tafel zitten maar is nog niet zo brutaal als Pino (een van onze vorige katten) die het eten gewoon uit je hand sloeg of van je bord haalde.

Omdat het eindelijk mooi weer was zijn we de polder ingegaan. Hector wilde vliegen met zijn drone maar daar waaide het te hard voor. Er was een snijdende koude wind maar het was goed om te zien dat de zon nog bestaat. Hector constateerde dat de zon altijd komt als je vakantie voorbij is, en dat is helaas steeds vaker ook waar.

Omdat het buiten best koud is liggen Trûlah en Dolf de hele dag weer samen bij elkaar op de bank. Hector lag voor 22:00 uur in bed en dat is ten opzichte van vorig jaar een record! Peter is trots op Hector, hij doet het echt heel goed. We hadden de afgelopen twee weken best samen naar een tropisch eiland willen gaan maar het is ook wel eens goed om gewoon thuis te zijn en te chillen en dat is gelukt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *