Lunchen met Trûlah op schoot

Hector had vandaag een redelijk korte schooldag en was om 12:30 uur al weer thuis. We hebben samen geluncht met Trûlah op schoot… voor de foto 😉

Peter had een bad hair day. Na het douchen vergeten gel te gebruiken en geen zin om dat alsnog te doen.

We hebben vooral lol gehad tijdens de lunch en over dingen gesproken die we graag nog willen om het leven nog leuker te maken. Peter had nog een adres gevonden voor betaalbare hottub kachels maar die zijn houtgestookt dus dat is geen optie omdat we anders klachten krijgen vanwege de rookoverlast. Op de verlanglijst nog veel meer krankzinnige wensen die we gelukkig vaak aan tafel al kunnen wegstrepen.

Omdat Hector vroeg thuis was had hij nog wat tijd over om leuke dingen te doen en vanwege het weer wilde hij graag GTA spelen op zijn PS dinges. Peter is met de ontplofte egel op zijn hoofd de polder in geweest met Trûlah en op zo’n moment kom je dan ook ineens allemaal hippe dames tegen die je anders nooit ziet in de polder. Gelukkig waren ze vooral in Trûlah geïnteresseerd. We hebben vandaag nog gesproken over Hector zijn school en Hector gaat morgen de dingen waar hij mee zit voorleggen aan zijn mentor.

Peter kreeg deze week nog een appje over het bericht van Dolf die via de Nest camera ons de voordeur open laat doen. Dat zou toeval zijn…. hierbij de beelden van vandaag en die hebben we ook van gisteren, eergisteren etc, etc….. Hij heeft echt ontdekt dat wij een notificatie op onze Apple Watches en iPhones krijgen als hij voor de voordeur staat. Na het notificatie piepje loopt hij naar de voordeur omdat hij weet dat wij dan open doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *