Een gele kaart op Blue Monday

Het was vandaag Blue Monday, de dag waarop Peter voorheen altijd aan New Order moest denken maar vanwege het deprimerende weer klopte deze deprimaandag dit keer niet meer en soms toch weer wel maar dat lag vooral aan het weer.

But if it wasn’t for your misfortune, I’d be a heavenly person today
And I thought I was mistaken, and I thought I heard you speak
Tell me, how do I feel
Tell me now, how should I feel
Now I stand here waiting
I thought I told you to leave me when I walked down to the beach
Tell me how does it feel, when your heart grows cold, grows cold, cold


De meest deprimerende dag van het jaar bracht voor Hector een gele kaart op school omdat hij kauwgom in de klas had gegeten bij tekenen en op weg naar de Appie brak ook nog eens zijn fietsrek plus fietsmandje spontaan af.

Daardoor moest Peter bij de Appie iets langer in de stromende regen wachten op Hector. Dankzij Trûlah was hij vandaag al twee keer eerder doorweekt dus dat kon er ook nog wel bij. We hebben samen boodschappen gedaan omdat Hector de rest van de week s’avonds alleen thuis is. Dinsdag eet Hector pasta met salade, woensdag andijvie stampot, donderdag pizza en vrijdag neemt Peter Indonesisch eten mee uit Den Haag. Toen we thuis kwamen bleek dat we de kapotte voordrager van Hector zijn fiets niet zelf konden repareren en dus moest Hector weer in de stromende regen en storm naar het centrum fietsen om zijn fiets te laten maken. Peter heeft ondertussen Trûlah uitgelaten en Hector was volledig doorweekt toen hij weer thuis kwam. Om het leed wat te verzachten hebben we vandaag ook maar samen pizza gegeten en dat was lekker.

Na het eten moest Hector nog twee toetsen leren. Om het leren te ondersteunen moest er ook geprint worden maar onze HP Photosmart printer is niet zo smart meer en wil alleen nog maar foto’s printen en geen A4’tjes met huiswerk. Later deze week als het droog is gaan we hem opblazen met wat overgebleven vuurwerk van oud & nieuw. Volgende week is het BTW actie bij de MediaMarkt en dan kopen we wel een nieuwe printer die wel werkt. Gelukkig hadden we de HP ooit gratis gekregen voor een review maar we willen nooit meer iets van HP, zelfs niet als het gratis is.

Omdat Hector vandaag een gele kaart heeft gekregen op school moet hij morgen om 8 uur op school zijn. Daardoor moet hij dus ook eerder naar bed en die tijd gaat weer van zijn leertijd af voor de toetsen van morgen. Samen met een niet werkenden printer komt die tijd al gauw op een uur uit. Tijd die hij niet over heeft en dus stress in de tent. Schoolleven is soms best ingewikkeld. Hopelijk kan Hector morgen in het eerste half uur op school nog wat leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *