Er moet weer hard geleerd en gewerkt worden en dat is even wennen

Omdat Hector gisteren kauwgom had gegeten op school moesten we vandaag allemaal midden in de nacht opstaan. Hector was al om 06:00 uur zijn bed uit gegaan en daarna weer ingestort op de bank samen met Trûlah. Gelukkig is er dan nog altijd om 07:00 uur achtervang van Peter. Dat tijdsverschil met opstaan moet van Hector omdat hij anders bang is dat Peter een hartaanval krijgt.

Hector was niet echt blij toen hij van huis vertrok. Vanwege het noodweer ging Hector vanmorgen met de tram en toen was het nog volledig donker. Gelukkig was hij wel keurig om 08:00 uur op school voor de boetedoening van het kauwgom eten.

Nadat Hector veilig op school was aangekomen is Peter nog een uurtje gaan slapen. Daarna Trûlah uitgelaten in de polder waar het gelukkig weer even droog was. Voordat Hector thuis was uit school moest Peter al naar Den haag omdat hij een functioneringsgesprek had. Het was een positief gesprek en dat is fijn.

Na het gesprek zag Peter nog via de Nest cam achter het huis dat Dolfje was ingesloten in de tuin omdat er achter het hek een zwanenfamilie was neergestreken.

Vanwege het gasdebat was het redelijk druk in Den Haag en hadden we na het 20:00 uur journaal pas tijd om even met elkaar te praten via FaceTime. Via WhatsApp had Peter al gelezen dat Hector hoofdpijn had en over de toetsen die hij vandaag had ingehaald had hij geen goed gevoel. Morgen heeft Hector een geschiedenis toets maar omdat hij zich niet lekker voelde is hij vroeg naar bed gegaan zonder hem te leren.

Ondertussen zit Peter nog in Den Haag vanwege het gasdebat. Het late Journaal begint om 23:59:51 uur als Jinek niet uitloopt…. De trein van Peter gaat om 00:23 uur en dan kan om 01:00 uur Trûlah meteen weer uit…. Het echte leven is weer begonnen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *