Ziek, thuis en weer doorrrr

Hector was vanmorgen nog steeds niet lekker en mocht van Peter thuis blijven. Nadat Hector was afgemeld op school is Peter nog even gaan slapen en heeft Hector Trûlah uitgelaten. Gedurende de ochtend nam de hoofdpijn van Hector af en in de middag ging het gelukkig al een stuk beter. Peter heeft heel lang uitgeslapen, zo lang dat hij hier niet gaat opschrijven hoe lang maar het was fijn en blijkbaar nodig.

We hebben op dit moment dezelfde maat schoenen en dat verhoogt ook je status in het schoenen imperium. Je kan dan namelijk de schoenen van je vader lenen en op school elke dag met een ander paar Nike’s aan je voeten verschijnen. Niet omdat Hector schoenen als een statusverhogend middel ziet maar gewoon omdat het grappig is. We hebben nog discussie over de aankoop van nog een paar Nike Air Force 1 schoenen. Die zijn heel gaaf maar we hebben er al zoveel. Aan de andere kant zijn ze op een gegeven moment echt uitverkocht en niet meer te koop…. Dilemma… Nike is net Apple….

We hebben tussen de middag nog gezellig samen kunnen lunchen en Hector heeft Trûlah nog een keer uitgelaten in de polder. Peter moest in de middag naar Den Haag en Hector zat toen al weer huiswerk te maken.

Hector heeft thuis andijviestampot gegeten en Peter een Haagse hamburger in de Tweede Kamer. Na het 20:00 uur Journaal hebben we nog even via FaceTime met elkaar gesproken, gekeet en gelachen.

Vlak voordat we ophingen zag Hector er zo uit, die gaat dus morgen weer met nieuwe positieve energie naar school 🙂 Wat ook opvalt deze week is dat Hector op de avonden dat hij alleen thuis is veel eerder naar bed gaat. Het gaat steeds beter….

Peter is ook heel blij dat als hij thuis komt het geen puinhoop in de hut is. Er zit geen spaghetti tegen het plafond, de bordjes en glazen staan netjes in de afwasmachine, de vieze kleren liggen in de wasmand etc, etc. Het is niet erg als dat wel zo is maar we zitten in een modus dat het ineens allemaal vanzelf gaat en dat Peter zich iets minder een werkster voelt en dat is echt heel fijn. Nog meer tijd om een glaasje Bobby’s te drinken voor het slapen gaan…. grapje 😉

Oh ja nu we het daar toch even over hebben… vandaag kwam de bestelling San Pellegrino Aqua Tonica (20 kilo) ook weer binnen via de post. Dat verkopen ze helaas alleen online want hier in de buurt kan je het nergens kopen. Gelukkig is er Peccati Di Gola die het voor een klein bedrag ook opstuurt en dat is fijn en dan doen ze er ook nog zo’n lief kaartje bij 🙂

Na wat geëxperimenteer met verschillende soorten tonic zoals Thomas Henry, Fever Tree en Fentimans blijft Acqua Tonica van San Pellegrino mijn favoriete tonic. Voor de goede orde om te mixen met Bobby’s gin want we moeten wel elke dag weer vroeg opstaan… Voordeel is ook dat je, je aan het eind van de week ook niet hoeft te schamen bij de glasbak 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *