Vanaf windkracht 11 kan je niet meer naar je werk of naar huis

Door de verwachte chaos van de storm der stormen is Hector vanmorgen met de tram naar school gegaan. Peter en Trûlah zijn tijdens de storm nog de polder in geweest om te wandelen en daar viel het allemaal wel mee.

Ondertussen hoorde je in de verte wel overal het geluid van sirenes en motorzagen. Trûlah en Peter waren vooral blij dat het droog was maar het was wel heel erg koud.

Toen Hector uit school kwam reden er geen trams meer omdat er bovenleidingen waren geraakt door omvallende bomen en dat moest eerst uit de knoop worden gehaald. Er zat voor Hector dus niets anders op om van school naar huis te lopen. Peter had ook pech omdat de NS al het treinverkeer had gestaakt vanwege de storm. Die storm was om 13:00 uur al afgelopen maar blijkbaar was er in die paar uur toch een hoop gesneuveld tijdens de windkracht 11.
Tussen Delft en Den Haag was er geen treinverkeer mogelijk en daardoor kon Peter dus niet naar zijn werk. In geval van nood is fietsen of een Ubertje nog een optie maar het was gelukkig rustig in Den Haag en dus zijn we nog een rondje gaan wandelen in de polder waar het heerlijk rustig was na de storm.

Om 17:47 uur ging er plotseling toch weer wel een trein naar Den Haag en dat was fijn want een andere optie met OV was er niet. Alles was blijkbaar stuk in Delft en omstreken.

Het menu van de dag in Delft was pizza en in Den Haag salade met chicken McNuggets. Het doel is nog steeds om morgen samen nasi kuning te eten….

Peter was redelijk vroeg klaar en net toen hij in Den Haag op de fiets stapte om naar de trein te gaan wilde Hector FaceTimen. Leuk zo live fietsend door de Haagse binnenstad in de regen maar we hebben toch maar opgehangen. 30 minuten later was Peter thuis en hebben we elkaar nog even gezien. Hector had vandaag ook een goed cijfer gehaald voor Nederlands en dat is fijn. In de cijferlijst ziet Peter op dit moment ook een stijgende lijn dus dat is ook positief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *