Trûlah wil geen iPhone X en statistieken

Na de regen en de storm was het vanmorgen best wel een blubberbende in de polder. Sommige paden staan weer volledig blank en Trûlah heeft daar een hekel aan. Ook aan die kleine hondjes die ze in de polder tegenkomt waardoor ze ooit gebeten is toen ze een pup was. Die kwamen we vanmorgen natuurlijk ook weer tegen en gelukkig is Trûlah vergevingsgezind. 
Hector zat op school en had een redelijk korte dag waarop alles goed ging. Peter ontving digitaal nog wat cijfer updates en die waren ook goed. Volgende week dinsdag gaat Peter met Hector zijn mentor praten over Hector zijn schoolleven.

Afgezien van natte poten in de polder is Trûlah superblij. Ondertussen zijn we stiekem al wel aan het plannen voor de mei- en zomervakanties. We weten nog niet zo goed wat wel willen. Fuerteventura staat op de verlanglijst maar Texel ook en dat is natuurlijk wel leuker voor Trûlah.

Peter is tussen de middag naar Den Haag vertrokken voor de PC van Rutte en het wekelijks gesprek. Gelukkig was Hector vroeg thuis want er plofte een pakje in de brievenbus met een iPhone X. Is ook wel eens goed om niet als één van de eerste in Nederland de nieuwste iPhone te hebben. Peter raakt daar niet meer opgewonden van en is blijer met een blije Hector 🙂 Trûlah wil hem niet hebben dus schuiven alle iPhone generaties in huis weer door naar de volgende eigenaar.

Toen we net samen aan het eten waren en naar The Voice aan het kijken waren ging de bel. Aan collectes, verkopers en geloofsovertuigers doen we niet meer via een sticker op de voordeur, dus als er iemand aanbelt dan staat het huis in brand of het is iemand die we kennen. Demi en Jersey kwamen onverwacht een colaatje drinken bij Hector en dat was gezellig.

Tot slot iets wat Peter soms hoort over ons blog: “schrijf het lekker van je af in jullie blog”. Dat is de opzet nooit geweest en dat is ook niet waarom we dit blog hebben, het blog idee is ooit ontstaan om iedereen op de hoogte te houden over Marlies. Dat hebben Hector en ik gedaan via PingPongBallen.com maar na de dood van Marlies vonden we het ook weer raar om daar mee te stoppen. Ongepast om het op Marlies haar blog te doen maar wel gepast om dat op ons eigen blog te doen. We schrijven niks van ons af om het verlies te verwerken. Het is eerder een online dagboek of ons levensverhaal na het tijdperk Marlies. We hebben ook geen afscheid van Marlies genomen, ze is er nog steeds, in ons hoofd.

Uit de statistieken van de PingPongBallen website over Marlies blijkt dat er vorig jaar 19.666 bezoekers op de website over haar zijn geweest. Drukste dag was op 21 juli, haar sterfdag. Toen was er geen update omdat we toen niet meer konden verwoorden wat er was gebeurd. De website over Marlies krijgt nog steeds veel bezoek, deze week op 16 januari kwamen er ineens 3969 bezoekers langs op haar PingPongBallen website. Hoe dat komt weten we niet maar het is dan vaak dat er iemand met een groot netwerk naar haar verwijst en de link naar PingPongBallen.com deelt. We krijgen ook nog steeds veel positieve reacties over de manier waarop we de laatste dagen van het leven van Marlies verwoord hebben. Dat is fijn om te horen en het kwam uit het diepste punt van ons hart.

WeZullenDoorgaan heeft tussen de 100 en 200 bezoekers per dag. Ons netwerk is niet zo groot als dat van Marlies 🙂 Wat uit onze statistieken ook blijkt is dat er op de dag waarop Hector en Peter kerstvakantie kregen 3325 bezoekers zijn langsgekomen. Blijkbaar doen we het samen goed vlak voor de kerst of was iedereen doodsbenauwd of we de kerst samen wel zouden overleven?

Tot slot was vorig jaar de meest gebruikte browser op ons blog Firefox en meest gebruikt mobiel apparaat een iPhone. 90% van de bezoekers blijft langer dan 60 seconden op ons blog. Dat is leuk want het geeft aan dat onze content ook nog gelezen wordt. Het aantal bezoekers maakt ons niet zoveel uit, we willen vooral laten zien dat we doorgaan zonder Marlies, hoe moeilijk dat ook soms is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *