Trûlah heeft de jackpot

Hector had vandaag een redelijk lange schooldag met één schriftelijke overhoring van Nederlands en die ging goed. Peter zat in de Tweede Kamer en is na het werk nog even naar de MediMarkt gegaan. Daar is momenteel een actie zodat je geen BTW betaald alleen hebben ze net voor die actie van veel artikelen nog even de prijzen verhoogd zodat je uiteindelijk toch een sigaar uit eigen doos krijgt.

De printer die we nodig hebben hadden ze helaas niet en online is hij ook niet meer via de MediaMarkt te koop. Buurman Bas stuurde ook nog een tip voor een andere printer maar ook die hadden ze niet meer. Peter is toen maar nasi kuning gaan halen voor het avondeten. Dat is gelukkig nooit uitverkocht.

Ondertussen was Hector thuis met Trûlah en we hebben vandaag om 20:00 uur gezellig samen voor de buis gegeten. Daarna nog een belsessie met tante Marit die een grand tour door Nederland aan het doen is. Vandaag de provincie Zeeland. Als ze in de spits een treincoupe binnenloopt kan ze meteen zitten dankzij de Plexr behandeling 🙂 Morgen komt ze naar Delft so beware! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *