Een dag met veel gelach en een traan

De wekker ging vandaag weer vroeg. Hector naar school, Peter de hond uitlaten, lens testen met hulp van Trûlah (zie onder), de hut poetsen, was opruimen, boodschappen doen, hond weer uitlaten en toen stond Marit al weer op de begraafplaats om samen met ons naar Marlies te gaan.

Alleen was Hector nog op school en Peter thuis…. Peter gauw Hector Appen dat hij de les moest verlaten en snel naar de begraafplaats moest fietsen. Toeval of niet maar toen Peter over de campus van de TU Delft fietste kwam er een uitnodiging van Marco binnen voor een feest.

De doei winter! Aloha summer party! 3 dansvloeren, DJ sets met beats vanuit de hele wereld. Onderdeel van het introductie programma voor nieuwe buitenlandse studenten die dit voorjaar aan de TU Delft gaan studeren. Zeg maar het werk van Marlies na vijven…. Marlies ligt aan de voet van de TU Delft begraven en het is raar als je over de campus fiets op weg naar de begraafplaats. Het heeft tegelijkertijd iets in en in triests maar tijdens het fietstochtje wat 5 minuten duurt zie je ook allemaal blije (buitenlandse) studenten die het verdriet weer snel doen verdwijnen.

Zaïr heeft op Curaçao de walk for de roses voor Marlies gelopen en Marit had een roos van Zaïr voor op het graf vanuit Curaçao meegnomen. Superlief!! Marit heeft nog een mooie schelp en wit hersenkoraal langs de douane gesmokkeld voor op het graf van Marlies. In Curaçao hebben Marc, Zaïr en Charly nog een kaarsje voor Marlies gebrand en ook dat is natuurlijk superlief!!! Morgen gaan we met Nan en Tugba praten over het mozaïek voor het graf van Marlies, het ontwerp is vrijwel klaar en morgen delen we het hier na de laatste correcties en aanvullingen. Marit ging daarna weer verder met haar grande tour door Nederland maar we spraken af om met z’n alleen s’avonds Indonesisch te eten in Den Haag.

Op weg naar huis begin er een goede cijfer bombardement in de mail van Hector zijn school. Peter viel bijna van zijn fiets. Peter is helemaal trots op Hector dat het steeds beter gaat 🙂 Peter heeft met Marc via de telefoon het leven doorgenomen en dat was natuurlijk weer veel te kort. We hadden nog uren kunnen praten maar die tijd was er niet omdat hij de kids in Curaçao van school moest halen en wij naar Den Haag moesten om te eten.

Voor Indonesisch eten kan je eigenlijk alleen maar bij Garoeda reserveren, vanwege de historie maar ook omdat  het elke keer weer een cadeautje om daar te eten. Peter wil het liefste elke dag dat eten en is echt in het verkeerde land geboren. Wellicht nog een vleugje VOC in de genen van vroeger…. Marit had Estee meegenomen of liever gezegd Estee heeft Marit meegnomen. Het was gezellig en Hector heeft ook een hoop lol gehad. Ook bijzonder dat Hector meteen ons (mancave) leven volledig op tafel gooit. Het feest ter ere van onze verjaardagen na ons bezoek aan Ibiza heeft blijkbaar veel indruk gemaakt op Hector…. Na de onthullingen van Hector aan tafel vreest Peter op korte termijn wel ontzetting uit de ouderlijke macht 😉

Na het eten hebben we nog even de Haagse redactie laten zien plus studio en een scene van the Matrix nagespeeld 🙂 Peter voelt zich nu echt een bejaarde en Marit kan helaas pas over twee weken weer op de foto na haar Plexr bezoek. Volgens Hector was het een gezellige avond en Peter is het daar helemaal mee eens. Nu gaan we pitten…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *