Schaap in de tuin….

De dag begon vandaag voor Hector met een bad hairday waardoor hij bijna te laat op school kwam. Peter had daar ook al last van dus gaan we vrijdag samen naar de kapper.

Maandag is thuis altijd poetsdag dus ook vandaag. Tijdens het uitkloppen van de kleedjes heeft Trûlah nog even wat geholpen als levend standbeeld voor het ijsberenkleed van Dolf. Ondertussen heeft ze de tuin in de gaten gehouden want je weet nooit of er ineens toch iemand met een death wish over het hek stapt.

In de middag kwam er via de school app goed nieuws omdat Hector een 7,5 had gehaald voor geschiedenis. Het was vandaag zijn langste dag van de schoolweek dus hij was om 16:30 uur pas weer thuis.
 Peter heeft in de middag Trûlah nog uitgebreid uitlaten in de polder en daar kwamen we nog een leuke puppy tegen die nog niet wist dat je niet zomaar tegen mensen aan mag springen. “Nee hoor mevrouw geeft niks, we hebben een wasmachine thuis” Grrrrrr. Nadat Peter thuis zijn jas had afgelapt en een nieuwe broek had aangetrokken sprong Trûlah nog even twee gaten in zijn nieuwe trui…. Gelukkig kon Peter daarna naar Den Haag om te werken. Daar is het tot nu toe een stuk veiliger. Tussendoor ook nog even langs bij de Apple Store omdat een iPhone kuren had maar die hebben ze vervangen voor een nieuwe dus dat is fijn.

hector heeft bij de buren gegeten en geleerd en dat was erg fijn volgens hem. Peter las via een WhatsApp bericht van buurvrouw Ilona dat Hector een gezellige en dankbare gast aan tafel was en dat is ook fijn om te horen. Na het eten en studeren hebben we nog een FaceTime gesprek gevoerd en de dag doorgesproken. Hector ging iets na 22:00 uur slapen in zijn eigen bed en niet op de bank in de poten van Trûlah dus dat is ook goed. Peter was pas om 23:45 uur thuis en is nu weer tot en met volgende week maandag elke avond thuis dus dat is ook een fijn vooruitzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *