School, werken en sie ist nicht wieder da

Hector had vandaag geluk want hij was om 12:00 uur al weer thuis van school. Peter had minder geluk want de treinen naar Den Haag reden niet.

Dan is de Brompton toch ineens weer heel handig als je echt op tijd moet zijn voor het Vragenuurtje van de Tweede Kamer.

Hector heeft vanmiddag weer een nieuwe JBL BoomBox uitgepakt omdat de vorige niet goed was. Er zat een vreemde brommende bijtoon in. Bij CoolBlue doen ze daar niet moeilijk over en krijg je meteen weer een nieuwe mee. Onder het genot van muziek zonder vreemde bijgeluiden heeft Hector zijn huiswerk gemaakt en aan het eind van de middag Trûlah nog even uitgelaten.

Aan het eind van Peter’s werkdag was er weer (of nog steeds) gedoe met treinen dus aten we noodgedwongen later dan verwacht. Blijft vreemd dat we midden in de randstad een infrastructuur hebben die toch best wel vaak volledig faalt. We hebben samen nog voor de buis kunnen eten en naar het 20:00 uur Journaal gekeken. De vangst van vandaag was vanwege het koude weer erwtensoep en boerenkool. Daarna heeft Hector nog wat vlogs gekeken en hebben we kleren gepast voor een tropisch feest wat we binnenkort hebben. Hector zijn zomerkleren van vorig jaar kunnen naar de zak van Max en Peter past ineens alles weer. Met dank aan Bobby’s!!! Hector is ook vandaag weer redelijk op tijd naar bed gegaan.

Tot slot nog een keer voor iedereen die de afgelopen weken best wel geschrokken is vanwege een “sie ist wieder da” moment op WhatsApp. Hector heeft het mobiele nummer van Marlies overgenomen. We hadden dat al eerder op ons blog gemeld maar blijkbaar hadden we daar ook bij moeten zetten dat je het oude GSM nummer van Marlies moet wissen in je contacten en aan Hector zijn naam moet toevoegen. Dat is alles. We hebben dat gedaan omdat het een mooi nummer is en Hector dat nummer graag wilde overnemen. Ook vreemd dat Hector zijn iPhone god wel met een hoofdletter schrijft maar wordt niet aanpast in de goede spelling….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *