Nog meer goede cijfers en prachtige mozaïek update van Nan

Hector haalde vandaag achtereenvolgens een 7,4 en een 8,6 voor Engels. Daarnaast ook een 5,1 voor aardrijkskunde maar omdat hij dat niet geleerd had is dat ook best knap. Waarom hij het niet had geleerd is niet helemaal duidelijk maar er is nog steeds een stijgende lijn zichtbaar in zijn cijfers en daar is Peter trots op.

Hector zelf natuurlijk ook maar als je puber bent dan zeg je dat niet 😉 Toen Hector uit school kwam is hij ook meteen weer gaan leren en het is bijzonder dat, dat vanzelf gaat. Peter zat vandaag in de Tweede Kamer. Tussen de debatten door kwamen er ook nog collega’s en een voorlichter van de Kamer even buurten en dat is fijn. Trûlah mocht overdag mee met de Roedel en daar heeft ze het ongetwijfeld heel leuk gehad.

Gisteren ontvingen we de bovenstaande foto van Nan van Smashing Tiles Mozaiek. Nan heeft vast een opzet gemaakt voor het mozaïek voor het graf van Marlies. Vanuit het hart wat Hector heeft ontworpen loopt het mozaïek door in een golvend patroon. Hector en ik vinden het prachtig maar we willen vrijdag ook nog even overleggen met Tugba omdat het haar ontwerp is.

Ondertussen zijn we ook nog steeds op zoek naar iemand die ons kan helpen met het storten van een 180 x 80 cm ondergrond van beton voor het mozaïek. Vanwege het gewicht zou dat dan direct op het graf moeten gebeuren. Peter heeft het al op werkspot gezet en gaat morgen ook nog even bellen met Schols & ’t Hart Grafmonumenten in Delft. Zij zijn er in gespecialiseerd en wellicht kunnen ze ons helpen. Een andere optie is ook nog om het mozaïek op kogelwerend glas te plaatsen. Andere suggesties en ideeën zijn meer dan welkom en anders gaan Hector en ik zelf een dagje heen en weer fietsen van de Gamma naar de begraafplaats om beton te storten 🙂

Oh ja… Hector lag vandaag weer redelijk op tijd in bed en morgen is zijn laatste schooldag van de week omdat hij vrijdag zomaar een vrije dag van school heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *