Kappertje, etentje en een feest…. weekend!!! :-)

Afgezien dat we vandaag allebei vrij waren begon de dag voor Peter weer vroeg omdat Trûlah mee ging met de Roedel. Op zich is dat vroege opstaan niet zo heel erg want de zonsopkomst is de hele week al prachtig.

Hector mocht lekker uitslapen want we gaan vandaag naar het tropische IP winterfeest van de TU en daarom mag Trûlah ook nog een nachtje logeren bij Eef en Hans op de Roedel boerderij. Super dat, dat kan anders konden we dit soort dingen niet ondernemen.

In de middag zijn we samen naar de kapper gegaan voor een nieuwe coupe en dat is gelukt. We gaan ineens een stuk harder op de fiets. De verwachte sneeuwstorm des doods bleef uit en er was in Delft alleen maar wat natte sneeuw.

Daarna hebben we samen gezellig geluncht en kleding uitgezocht voor het tropische feest. We hebben ook een bloemenkrans met lichtjes en zonnebrillen dus dat moet helemaal goed komen. Voor het feest gaan we nog eten bij Marieke, Rene, Siep en Julie. Supergezellig en vandaar dus de vroege vrijdagupdate op ons blog 🙂

Het thema van het feest is briljant met het koude weer van vandaag. Wij zijn ook wel klaar met de winter. Goed weekend allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *