Chillen, huiswerk maken, leren, poetsen, hond uitlaten en huilen

Hector mocht vanmorgen weer lekker uitslapen. Als je in het weekend laat naar bed gaat moet je het ergens compenseren. Peter had de Trûlah dienst plus ontbijtservice. Dat ontbijten hebben we rond lunchtijd gedaan. Daarna moest er geleerd worden en is er huiswerk gemaakt. Peter heeft gewassen en de hut gepoetst.

Peter was onder de indruk van een Powerpoint presentatie die Hector voor school heeft gemaakt. Om die ook op school te kunnen vertonen moesten we wel eerst nog even een Microsoft Office suite voor de Mac kopen. Dat klinkt erger dan het is want als je scholier bent betaal je via Slim.nl slechts €27.

Aan het eind van de middag is Peter nog even naar de polder geweest. Het was daar nat en koud en onderweg werden we getroffen door een giga-hagelbui. Trûlah heeft nog wat kunnen schuilen terwijl Peter voorover bukte. Hector was thuis aan het chillen.

Hector zijn haar zit goed maar Peter ziet eruit alsof hij de broer van de zanger van de Stray Cats is 🙁 Pap! “Benieuwd wat Rutte daarvan zegt vrijdag”….. heel fijn….

Hector ging redelijk vroeg naar bed maar kwam op enig moment weer naar beneden omdat hij niet kon slapen. Huilend om precies te zijn. Zo’n weekend met een feest op de TU zonder Marlies hakt er in en de CT-scan die we gisteren samen hebben gekeken wekt naast verdriet ook een sterk waarom? gevoel op. Dat gevoel delen we samen. Hector is net voor 24:00 uur weer naar bed gegaan. Dat moet wel omdat hij morgen weer vroeg op moet om naar school te gaan…. Hartverscheurend… opgroeien zonder moeder is intens verdrietig en ingewikkeld. Peter weet wel één ding heel zeker, Marlies is hartstikke trots op Hector. Hoe Hector verder leeft zonder haar en hoe hij met het grote gemis omgaat. Of ze nu wel of niet toekijkt vanaf “the cloud” trots op Hector zal ze altijd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *