We hebben een date….

We hebben een date om het mozaïek te voltooien: zondag 18 maart. We gaan dan een kunstwerk van 180 X 80 centimeter van mozaïek maken aan de hand van het prachtige ontwerp van Tugba en Hector. Nan van Smashing Tiles mozaïek gaat ons daarbij helpen en ontvangt iedereen die aan de crowdsourcing actie meedoet vanaf 12:00 uur in haar atelier. Collega’s van Marlies van de TU die Hector en ik liever vrienden noemen en andere vrienden en vriendinnen van Marlies plus familie kunnen deelnemen aan het evenement.
Het is het moment om je woede over het verlies van Marlies om te zetten in een prachtig mozaïek kunstwerk voor haar graf door tegeltjes kapot te slaan. Via Tugba kregen we de tip om er een evenement van te maken via FaceBook en zo gaan we het ook doen.

Are you still angry and sad about the loss of Marlies? We too, and that is why we are going to destroy tiles on Sunday, March 18th. This way we can turn the anger into a beautiful mosaic artwork for Marlies’s grave. The beautiful design is by Tugba and Hector.

Als je geen FaceBook hebt of dit evenement niet wil missen…. laat het ons weten. De plaatsen voor de workshop zijn beperkt dus stuur ons een berichtje als je er graag bij wil zijn. We schenken dit keer geen cava maar koffie 🙂

De dag begon vanmorgen weer vroeg en Hector kwam vanmiddag vrij laar weer thuis met hoofdpijn klachten. Dat heeft hij niet vaak en hij is daardoor ook vroeg naar bed gegaan. Hector heeft vandaag ook contact gehad met hulpstudent.nl en ze hebben een TU Delft studente voor hem gevonden die bijles kan geven en helpen met zijn huiswerk. Hector regelt dan zelf ook het intake gesprek. Voor zijn sociale vaardigheden heeft hij geen bijles nodig. Nog één dag en dan is het weekend 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *