Verslapen, iPhone in beslag genomen op school en Trûlah had een topdag

Vanmorgen was er even paniek in de hut want Hector had zich verslapen. Peter is gelukkig achtervang en heeft Hector snel zijn bed uit gekieperd. Vervolgens moest Trûlah eten en uitgelaten worden omdat de Roedel haar kwam ophalen om een dagje lekker buiten te spelen.

Vanmorgen was het prachtig buiten, bevroren water met een grote rode bol aan de horizon en een strak blauwe lucht. Toen Peter net klaar was met douchen zag hij nog net dat Trûlah mee ging in de bus van Eef op weg naar het Roedel speelveld. Peter ging daarna snel naar Den Haag om te werken in de Tweede Kamer.

Tussen de vergaderingen door heeft Peter de inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering bij Nationale Nederlanden opgezegd en opnieuw afgesloten bij de Ohra. Een besparing van bijna €300 op jaarbasis. Dat gaan we ook doen met de energieleverancier en dan hebben we al weer een half ticket voor Fuerteventura terug…. Vandaag ook veel berichten via WhatsApp over de workshop voor het mozaïek. De workshop zit al bijna vol dus qua deelnemers gaat het de goede kant op en dat is mooi.

In de middag probeerde Peter Hector te bereiken maar kreeg geen gehoor. Was hij onderweg overvallen en was zijn telefoon gejat? Op het ijs gestaan en in de sloot gezakt? Je denkt als vader met moedertaken de gekste dingen…. Uiteindelijk bleek dat zijn telefoon op school in beslag was genomen door de wiskunde lerares omdat hij op zijn telefoon naar een inkomend bericht had gekeken. Hector is zijn iPhone nu een week kwijt….

Communiceren kan gelukkig ook via FaceTime en zo konden we ook even bijpraten over het intake gesprek wat Hector vanmiddag thuis heeft gehad met Hulpstudent.nl Hector was helemaal blij en heeft Sanne ontmoet. Ze doet een studie aan de TU Delft en heeft nog tijd over om hem te helpen met zijn huiswerk. Vanaf volgende week woensdag komt ze Hector helpen en dat is fijn.

Vanwege het koude weer hebben we vandaag andijviestamppot gegeten zonder gerookte spekjes maar wel met een biologische vrije uitloop rookworst. Hector ging redelijk op tijd naar bed. Trûlah lag uitgeteld op de bank, helemaal stuk van een dagje Roedel 🙂 Via deze link kan je zien hoe zo’n dag eruit ziet, foto is van bijna een jaar geleden en hoort bij een artikel in het AD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *