Vakantie!!!!

Hector had vandaag zijn laatste schooldag voor de krokusvakantie. We gaan niet skiën dus dat is overzichtelijk. Peter heeft 5 dagen vrij en Hector 9 🙂 Hector heeft ook geen ingewikkelde wensen dus gaan we vooral even bijkomen. Daarbij gaan we over twee maanden ook weer echt op vakantie met alles erop en eraan.

Vanmorgen heeft T-Mobile onze WiFi thuis gereanimeerd en we hopen dat, dat zo blijft. Feit blijft dat bedraad internet nog altijd het minste gedoe oplevert en het meest stabiel is maar met een iPad heb je daar weinig aan en als die uitvalt hebben we thuis ook meteen stress. 95% van de YouTube content in huis gaat namelijk door de lucht naar een iDevice en niet via een kabeltje.

De beesten hebben elkaar echt de liefde verklaard. Ze staan samen het liefste op de tafel in de tuin in de zon en kunnen dan samen ons landgoed beschermen. Vannacht had Trûlah tijdens het uitlaten in de buurt nog een inbreker gespot. Peter had niets in de gaten maar ze was ineens vreselijk aan het grommen en toen bleek dat er een vent aan het eind van de straat aan het wegrennen was. Blijkbaar had ze zijn angstzweet tijdens de vlucht al geroken. In het park bij ons op de hoek stond weer een andere vent met een scooter klaar om het wegrennende boefje snel weg te kunnen rijden. Politie bellen we niet meer want tegen de tijd dat ze er zijn zijn de boefjes al lang weer verdwenen.

Vanmiddag hebben we uitbundig gevierd dat Hector nu een hele week vrij is. Daarna zijn we samen nog even langs de orthodontist geweest en alles is goed met zijn tanden en de slotjesbeugel. Omdat het vakantie is hebben we zelfs Magnums in de koelkast…. geen flessen maar ijsjes om precies te zijn 🙂 en ja ook gezonde dingen…. No Worries 🙂

In de post zat nog een uitnodiging voor de verjaardag van tante Janneke (de tweede moeder van Marlies) in maart. Dat is lief en daar gaan we natuurlijk naar toe. Mooie aanhef ook 🙂

Vanavond hebben we eindelijk weer Nasi kuning rames gegeten van toko Redjeki en dat was echt heerlijk. Peter wil in een volgend leven graag op Bali geboren worden. We hebben samen naar Eye in the Sky gekeken en dat was best wel een heftige film over een internationale militaire en vooral ook politieke drone-operatie in Kenia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *