Uitslapen, vitamine voorraad weer aangevuld, huiswerk maken en chillen op de pot

We konden vanmorgen eindelijk weer een keer uitslapen 🙂 Daarna Trûlah uitlaten, rustig douchen en langzaam wakker worden. Op zich is dat ook al een soort vakantie.

Dolf drinkt het liefst water uit de kraan in de badkamer als je, je aan het afdrogen bent. Vreemde eigenschap die hij alleen bij die kraan in huis heeft.

We hebben samen boodschappen gedaan en weer de complete voorraad Innocent opgekocht. We drinken elke dag bij ons ontbijt zo’n flesje met vitamines en een flesje Yakult. Dat laatste schijnt onzin te zijn maar wij zijn de laatste mensen in Nederland die er nog in geloven. We hebben nog geen griep gehad deze winter dus blijkbaar helpt er toch iets 🙂

Hector heeft op zijn eerste vakantiedag keurig huiswerk zitten maken en het doel is dat hij dat elke dag twee uur gaat doen. In de week na zijn vakantie heeft hij veel toetsen.

Tijdens het leren van Hector is Peter uit geweest met Trûlah in de polder en daar was het waterkoud. Op de terugweg heeft ze nog met bassets Pim & Charlie gespeeld en dat was leuk. Peter heeft daarna de vakantie in mei alvast betaald dus nu zijn we failliet 🙂

Als avondeten hebben we enchiladas met gehakt, paprika, bonen en hete (pittige) tomatensaus gemaakt. Dat was volgens Hector heerlijk. Heel basic maar toch lekker. We weten dat daar ook zure room en geraspte kaas bij hoort maar dat laten we vanwege de calorieĂ«n weg. Daarna hebben we samen een film gekeken en zijn we laat naar bed gegaan. Hector zou vandaag steeds meegaan om TrĂ»lah uit te laten maar zat in plaats daarvan uren lang op de pot met zijn iPad om vlogs te kijken….. ook een soort vakantie…. of toch puberteit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *