Jaarlijkse fotosessie van de ginastie :-) in ijskoud Scheveningen

Marlies (de zus van Peter) stuurde gisteren via WhatsApp de vraag of we vandaag thuis waren en of we zin hadden om samen met Stammie en Sanne in een strandtentje te lunchen met de hondjes. De strandtentjes moeten nog worden opgebouwd maar op de Pier kan je ook leuk lunchen met uitzicht op zee en dat hebben we vandaag gedaan.

De hondjes waren superblij op het strand waar het stervenskoud was maar gelukkig wel een zonnetje om de snijdende kou nog enigszins draaglijk te houden.

Noucky was de ijsmeester van de dag want ze liep gewoon de zee in met deze kou. Trûlah was gisteren al te water geraakt en dat was blijkbaar een wijze les om het vandaag niet nog een keer te doen.

Vanwege de kou was het extreem rustig op het strand. Tot half mei mag je met je hond nog het strand op en daarna worden ze verbannen. Best gek want het is de geboortegrond van Trûlah. Beachclub Indigo om precies te zijn. Indigo was nog niet opgebouwd maar daar gaan we de volgende keer wel lunchen.

De koninklijke fotosessie vandaag in Lech is er niks bij 🙂 Poseren voor een foto met honden blijft een drama…. We hebben op de Scheveningse Pier gegeten met uitzicht op zee. Niks ingewikkelds maar gewoon pannenkoeken en uitsmijters. Voordeel is dan ook dat de hondjes gewoon op schoot aan tafel kunnen zitten. Hector heeft eindelijk warme chocolademelk met slagroom gekregen. De laatste keer kan hij zich niet eens meer herinneren. Sanne en Hector zijn nog in het reuzenrad op de Pier geweest en deze zomer gaan ze met de zipline.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *