Wij zijn helemaal klaar met de koude vrieslucht uit het oosten

Nog één dag en dan is de “Siberische” kou voorbij. Wij zijn wel klaar met de kou en toe aan wat zon en warmte. Hector heeft vandaag weer geleerd en Peter moest even bijslapen vandaag. Daarbij is er ook sneeuw op komst want we hebben allebei al de hele dag knetterende hoofdpijn. Dat komt bij ons vooral door toenemende bewolking en dalende luchtdruk.

Hector heeft morgen een feest bij Demi en gaat daar de muziek verzorgen. Hij heeft vandaag zijn boxen getest, muziek playlist aangemaakt met verzoeknummers en zijn rookmachine getest in de tuin. Hij doet het nog 🙂

Blijkbaar is het ijs nu echt dik genoeg want Trûlah ging vandaag ineens overal op het ijs lopen. Peter slaapt al een tijdje slecht en veel te kort. Dat komt vooral door het verlies van Marlies en de dingen die daarmee samenhangen. Het was vandaag een prima dag om tussendoor even een paar uurtjes bij te slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *