Hector krijgt bijna zijn iPhone weer terug….

Nog één dag en dan krijgt Hector zijn iPhone weer terug 🙂 iPhones zijn onze levenslijn als we op school zitten of aan het werk zijn dus we missen ons dagelijks contact tijdens schooltijd en werk wel heel erg. Nadeel is ook dat Hector geen foto’s kan maken voor ons blog. Vanmiddag is hij met de Go-Ped nog met Trûlah de polder in geweest en dan kan hij ook geen foto’s maken. Daarbij is het ook best eng want als hem daar of elders iets overkomt kan hij niet eens (112) bellen… Daar gaan we dus iets aan doen. Tijdens schooltijd in beslag nemen is prima maar na schooltijd is de iPhone voor Hector toch iets meer dan een telefoontje.

Peter heeft vannacht tot 3:30 uur nog met Marit gechat via WhatsApp en als de wekker dan 3 uur later gaat omdat de schooldag weer begint dan is dat best vroeg. Aanleiding van het nachtelijk contact was het bericht van gisteren en natuurlijk Marlies. Het is goed en fijn om bij te praten over het leven en het leven wat er niet meer is.  Overdag kwamen er nog meer reacties op het bericht en dat is lief. Vooral van mensen die ons al zeer dierbaar zijn en dat is dus dubbellief.

We hadden al identieke winterjassen maar hebben nu ook dezelfde voorjaarsjassen. Peter had er eerst één voor zichzelf besteld en toen die was bezorgd moest Hector er ook een hebben. Lil’ Kleine heeft hem geloof ik ook dus dan kan je niet meer achter blijven….

Verder houden we het qua kleding en gadgets vrij rustig de laatste tijd. We hebben vooral geïnvesteerd in steentjes… Het klinkt gek maar op ons verlanglijstje staat eerder een goede stofzuiger van Miele dan de nieuwste drone. We eten deze week de hele week eten van de Marqt, we doen niet aan de anti-vleesweek maar eten wel de hele week verantwoorde biologische vleesjes van dieren die een redelijk normaal leven hebben gehad. We hebben trouwens niets tegen vegetarisch maar moeten ons daar nog iets meer in verdiepen.

Nederlandstalige rap is populair onder tieners en dus ook bij Hector. Collega Johan liet vanmiddag nog het nummer Wassenaar horen van het Haagse rap duo Ross & Iba. Dat kan je nu nog steeds prima draaien op een feest maar er is alleen geen puber te vinden die het nummer kent. Bij deze…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *