School, werk, iPhone weer terug, bijles, samen eten en buikpijn

We gingen vanmorgen samen om 08:00 uur de deur uit. Hector naar school en Peter ging Trûlah uitlaten. Daarna ging ze thuis alvast bij de voordeur zitten want ze mocht vandaag weer de hele dag mee met de Roedel en dat is dus feest!

Peter moest vroeg naar Den Haag en was om 07:00 uur al druk aan het communiceren met drone gebruikers i.v.m een hoorzitting in de Tweede Kamer over drones die morgen zal plaatsvinden. Hopelijk hebben we nog iets kunnen bijdragen aan een betere wetgeving voor meer vliegplezier voor particulieren in de toekomst. Tijdens de lunch zag Peter dat er was gebeld naar onze huistelefoon. Dat bleek de vader van Marlies te zijn en het was goed om weer even bij te praten.

Het voordeel van een Nest cam in huis is dat je Hector live ziet thuiskomen als je in Den Haag aan het werkt bent. We hebben even via de camera bijgepraat en Hector was blij dat hij zijn iPhone weer terug heeft.

Opvallend is dan weer wel dat hij op zijn iPhone na drie dagen 222 berichten heeft ontvangen via Social Media zoals FaceBook Messenger en WhatsApp en 72 nieuwe e-mailberichten. Druk online sociaal leven… Peter heeft per email aan Hector zijn school gevraagd of ze de volgende keer alleen overdag zijn iPhone in beslag willen nemen bij misbruik. Na schooltijd heeft hij hem nodig om te overleven. Dat klinkt misschien overdreven maar hij kan als parttime zelfstandige puber niet meer 3 dagen onbereikbaar zijn. De bijles moet je kunnen bereiken en als er iets mis gaat moeten we elkaar kunnen bereiken.

Hector heeft vanmiddag thuis bijles gehad van Sanne en volgens Hector is dat allemaal goed gegaan. Dolf liep nog met natte poten over zijn schoolboeken maar Trûlah heeft zich keurig gedragen. Ze hebben samen Frans, Nederlands en Engels huiswerk gemaakt. We hebben samen voor de buis gegeten en Hector klaagde over buik en hoofdpijn. Peter is allergisch geworden voor het woord hoofdpijn maar in dit geval komt het vermoedelijk door te laat naar bed gaan en veel te vroeg opstaan. Gelukkig heeft Hector morgen een redelijk korte dag op school.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *