Ondanks weekend toch weer vroeg wakker en op bezoek bij tante Janneke

Hector kon vanmorgen lekker uitslapen maar was toch weer vroeg wakker geworden door lawaai op straat. Een man stond allemaal kranten uit te laden uit een vrachtauto en die veroorzaakte volgens Hector teringherrie. Peter was vannacht tot 04:00 uur beneden weer eens op zijn toetsenbord in slaap gevallen en is daar gewoon doorheen geslapen.

Toen Peter om 10:00 uur beneden kwam trof hij dit aan op de bank en dat is toch wel iets om trots op te zijn. Het koste enige moeite om Hector te reanimeren maar na een half uurtje douchen deed hij het weer.

Daarna moest Hector bloemen halen en Peter Trûlah uitlaten want we gingen vandaag op bezoek bij tante Janneke vanwege haar verjaardag. Hector heeft een prachtig boeket laten samenstellen en daarbij ook nog bedacht dat het mee moest in de tram en de trein.

Omdat we CO2-neutraal reizen is het iets meer gedoe om van A naar B te komen maar het is bijna altijd goed te doen en soms nog sneller dan met een auto. De tram stopt vlakbij ons huis en die brengt je binnen een paar minuten naar het station van Delft.

Trûlah gaat ook mee in de trein en wil dan het liefst op schoot naar buiten kijken. We zagen vandaag al de eerste lammetjes in de wei lopen. Zo’n reis van Delft naar Woerden duurt ongeveer een uurtje en is goed te doen.

De verjaardag was leuk en het was goed om tante Janneke weer even te zien en te spreken. Trûlah zag haar grote liefde Jakko ook weer en ze hebben samen lekker in de tuin gespeeld. Nadeel is dan weer wel als Trûlah daar genoeg van heeft dat ze gaat zitten blaffen omdat ze naar binnen wil. Hector heeft nog zitten gamen met zijn neefjes en dat was goed. We hebben daarna nog met de hele familie Italiaans van de traiteur gegeten en dat was lekker.

Aan het begin van de avond zijn we weer naar Delft gegaan en dat ging allemaal prima qua reizen. Toen we thuis kwamen heeft Hector wel meteen Trûlah onder de douche gedaan om haar te ontsmetten van het liggen op de vloer van de trein en de tram. Peter heeft meteen de was opgehangen en er meteen weer een nieuw ingedaan. Oh ja we hebben onderweg geen commentaar gehad op onze identieke jassen. We kregen van Wessel zelfs een compliment 🙂 Zijn we eindelijk ook een keer hip… We gaan nu chillen voor de iPad en voor de Mac….

Een gedachte over “Ondanks weekend toch weer vroeg wakker en op bezoek bij tante Janneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *