Allemaal een dagje bijkomen en de drone van Peter is dood….

Hector kon vanmorgen best lang uitslapen en toen heeft Peter de hut alvast wat gepoetst, Trûlah uitgelaten en ontbijt gehaald. Toen Hector wakker was en de tafel gedekt was ging Trûlah alvast op onze stoelen liggen. Je weet nooit of dit de dag is dat je als hond dan toch eens eindelijk een keertje mag mee-eten aan tafel. NOT! Na de lunch hebben we de zondag gevierd door rustig aan te doen.

Buurman Luc had om de hoek de fundamenten van opgravingen ontdekt en dat in de buurt WhatsApp gedeeld. Omdat je er niet echt bij in de buurt kan komen hebben we er even met de drone boven gevlogen.

Die foto’s hebben we ook weer gedeeld en uit de berichten uit de buurt crowdsourcing via WhatsApp blijkt dat het gaat om een ‘muurwerk’ van een zeventiende-eeuwse boerderij. Door de archeologische ontdekking is de bouw van 45 zorg- en aanleunwoningen stil komen te liggen. Als je goed kijkt zie je dat de heipalen al geslagen zijn.

Peter is daarna Trûlah gaan uitaten in het bos en heeft daar nog wat gevlogen met de drone. Die bleef alleen achter een takje hangen waardoor hij via een vrije val van 31 meter naar beneden viel. Gelukkig hebben we allebei DJI Care Refresh voor onze drones zodat Peter nu weer een nieuwe krijgt. Ondertussen was Hector een headset voor zijn PlayStation aan het kopen in het centrum en hij heeft daar ook meteen roti gekocht.

Hector heeft zijn nieuwe headset getest en kan nu op afstand gamen met vrienden en neefjes. Vanmiddag was hij met Maarten aan het gamen. Peter heeft samen met Trûlah naar de zonsondergang gekeken in de polder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *