De mancave is weer schoon en ruikt naar Robijn en groene zeep

Hector had vandaag geluk want in eerste instantie had hij vanaf 10:30 uur 3 tussenuren op school maar uiteindelijk is er besloten om iedereen maar naar huis te sturen. Vermoedelijk is zo’n klas hangende puberende kinderen op school niet echt heel fijn….

Morgen is het ook feest want dan heeft Hector de eerste twee uur vrij zodat we kunnen uitslapen. Vervolgens is hij om 13:00 uur al weer klaar dus de eerste twee schooldagen zijn deze week een cadeautje.

Hector kon vandaag zelf kiezen, met een groep klasgenoten naar de Mc Donalds of met klasgenoten online gamen. Hij koos voor het laatste omdat de groep die naar de Mc Donalds ging iemand uitsloot om mee te gaan en dat trekt Hector niet. Iedereen mee naar de Mac en als dat niet gaat boycot hij het gewoon. Dat online gamen is trouwens best lastig als je vader thuis de hut aan het schoonmaken is. Hector praat met een koptelefoon met microfoon tegen allemaal vrienden waarmee hij aan het gamen is. Een dagje gamen is prima maar iemand die de hele dag in je huiskamer tegen een tv zit te praten is best even wennen. De beesten hadden er overigens helemaal geen last van en waren blij met een schone bank en nieuwe gewassen kleedjes om op te liggen. Peter heeft tussendoor nog Trûlah uitgelaten en boodschappen gedaan.

Peter is stiekem wel een beetje trots dat ons huis nog niet lijkt op het schilderij Mannenhuishouding van Marius van Dokkum. We hebben een mancave maar hij is wel clean en het is geen puinhoop. Ja er staat wel een Go-Ped in de woonkamer en er hangt een surfplank aan de muur maar dan heb je het ergste wel gehad. De plee is een stuk schoner dan in het gemiddelde Delftse studentenhuis en als je een verdieping hoger komt ruikt het naar Robijn en als de zon schijnt ziet de vloer er op alle verdiepingen niet uit als een stofnest. De strijkbout en strijkplank hebben we na de dood van Marlies nog nooit gebruikt en dat valt in de winter ook helemaal niet op. Een boord van een overhemd overleefd de gemiddelde wasbeurt prima en dan is strijken ook helemaal niet nodig. Daarbij is het voordeel van wonen in een studentenstad ook dat als je iets hebt waar je een net gestreken shirt aan moet je gewoon even een nieuwe koopt bij de Delftste hofleverancier voor studenten.

Peter heeft vanmiddag zijn drone opgestuurd zodat ze hem kunnen omruilen na de crash van gisteren. Vrijdag heeft hij voor iets leuks op zijn werk een drone nodig en dus moet hij dan even Hector zijn drone lenen. Om hem te kunnen gebruiken moet je hem koppelen met je iPhone en dat is gedoe. Toen Hector aan het douchen was ging Peter even testen of het werkt door de de drone even in huis te laten opstijgen….

Hector hoorde boven het geluid van de drone en besloot om snel even mee te kijken via de Nest Cam in de woonkamer. Peter kreeg vervolgens een melding op zijn iPhone dat er een persoon was waargenomen in de woonkamer en verloor door de melding de controle over de drone die op dat moment tegen een spiegel aanvloog. De schade viel gelukkig mee maar het was wel even schrikken. In het kapje van het LED lampje zat een scheurtje wat gelukkig met 1-secondelijm te fixen was. In huis vliegen zonder propeller guards is niet verstandig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *