School, bijles, 4 augustus, bijpraten en special care coming up….

Hector begon vanmorgen de dag om 07:15 uur met Nespresso. Peter lag toen nog in coma maar was niet veel later ook vroeg beneden om Hector uit te zwaaien en Trûlah uit te laten. Daarna is Peter nog even gaan slapen. Dat klinkt misschien raar maar als je al maanden slecht slaapt moet je af en toe tussendoor even een paar uurtjes bijslapen. Nog makkelijker zou het zijn om s’avonds een extra glaasje Bobby’s te drinken maar dat gaat niet omdat we elke dag weer vroeg en fris op moeten staan. Dank aan het schoolleven…

Hector heeft vanmiddag bijles gehad van Sanne en dat ging zo goed dat ze binnen een uur weer klaar waren. Hector heeft daarna ook geleerd voor een Nederlands SO wat hij morgen zou krijgen maar nadat hij het geleerd had was het alweer uitgevallen…

Marco deelde vandaag de datum van de Gay Pride op FaceBook waarop Hector en Peter natuurlijk meteen inhaakten. De laatste keer was best ingewikkeld omdat Marlies er toen niet meer was. Sterker nog we gingen een week na haar begrafenis naar de Canal Pride en als we niet waren gegaan zou Marlies dat vreselijk hebben gevonden. Het is een van de meest relaxte evenementen die Nederland kent en natuurlijk zijn we er dit jaar ook weer bij.

Toen Peter thuis kwam was Hector nog wakker en konden we samen nog even de dag doorspreken. De nalatenschap van Marlies brengt ook met zich mee dat we een deel zijn geworden van de TU-family. Daar zijn we trots op en als er in die familie met iemand iets gebeurd die ook nog eens eens goede vriendin van ons is geworden dan raakt het ons. Zo ook vandaag via een bericht van Macro. Ons special care gen is geactiveerd….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *