Slapeloze nachten en Hector is nu ook in te huren als mediator

We hadden vannacht (weer) een korte nacht want onze sociale woningbouw vrienden aan de overkant hebben sinds kort schrikverlichting met een bouwlamp aan hun huis hangen die de halve straat uitlicht en dus ook Hector zijn slaapkamer. Omdat ze s’nachts na 00:00 uur constant bezoek krijgen gaat de bouwlamp steeds aan en denkt je bioritme dat de zon weer opkomt maar dat is dan steeds weer de bouwlamp van de overburen. Daarnaast doen ze ook aan allerlei kofferbakhandel. Trûlah slaat daar weer op aan en dus kan Peter dan ook niet slapen en is het s’nachts erg onrustig.

Vanmorgen hadden we ons door de nachtelijke onrust verslapen. Peter was nog wakker geworden en daardoor kon Hector nog net op tijd op school zijn. Zo’n jumpstart als vanmorgen hadden we nog nooit eerder meegemaakt. Met militaire precisie werkte Hector zijn ochtend ritueel waar hij normaal 1,5 uur over doet in precies 5 minuten af. Trûlah was in shock omdat we samen helemaal hysterisch waren. Peter was bang dat Hector zijn Engelse proefwerk zou missen maar die heeft hij gelukkig nog kunnen maken. Fingers crossed…

Peter heeft daarna half brak Trûlah uitgelaten en gechat in de buurt WhatsApp waar gelukkig meer buren klaar waren met de bouwlamp en de overlast van de overburen. Maar hoe los je zoiets op… In de middag heeft Trûlah nog leuk kunnen spelen in de polder met haar mannen Pim & Charlie.

ik heb net aangebeld en de zwarte man gesproken en legde uit dat de hele buurt last heeft van het licht ik kreeg terug als antwoord dat ie hem al naar beneden had gericht maar toen zij ik: ow oké maar de vraag is of ie uit kan want de hele straat en slaapkamers van kinderen en mensen hebben daardoor slaap problemen en toen zij hij is goed ik doe hem vanavond uit. P.s. Nog meer problemen? Ik los het wel op.

Om 15:00 uur verscheen de bovenstaande tekst in de buurt WhatsApp groep en die was afkomstig van Hector. Hij was het licht en de verstoorde nachten zo zat dat hij zelf naar de overbuurman is gegaan. En de lamp is nu inderdaad uit…..

Toen Peter rond 21:30 uur thuis kwam lag Hector er zo bij. Op zijn huiswerk in slaap gevallen. We hebben samen nog even met Tugba zitten appen en Hector is daarna snel gaan slapen. We zijn wel toe aan het weekend….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *