Hector gaat door en doet niet aan griep….

Hector had vannacht onrustig geslapen maar geen buikpijn meer dus dat is positief. Er heerst blijkbaar een virus waarbij je eerst koorts krijgt en daarna buikpijn. Hector is wel naar school gegaan en dat is stoer. Een half jaar geleden bleef hij met vergelijkbare klachten nog thuis.

Voordat Peter naar Den Haag ging is hij nog uitgebreid met Trûlah de polder in geweest. De wind was niet meer zo koud en er was zelfs zon. Toen we vanmorgen na het eerste rondje om 08:00 uur thuiskwamen ging ze bij de voordeur zitten wachten op de Roedel. Die komen morgen weer.

Hector was redelijk vroeg uit school en heeft Trûlah uitgelaten. Trûlah heeft daarna nog buiten op de tafel in de zon gelegen terwijl Hector huiswerk aan het maken was.

In de middag zat Peter in de Tweede Kamer en in de regieruimte was het weer zo koud dat je alleen maar met een jas aan kon werken. Het is niet helemaal duidelijk hoe dat komt en bellen om het op te lossen heeft tot nu toe weinig zin. Toen Peter op weg ging naar huis was het buiten warmer dan in de regieruimte. Na 30 minuten douchen was de kou weg. Volgende keer neemt Peter een vuurkorf mee.

Doordat er een debat uitliep in de Tweede Kamer was Peter later thuis dan gedacht maar we konden nog wel samen eten en dat is fijn. Hector heeft pasta gegeten en Peter Thaise kip cashew. Hector is redelijk op tijd naar bed gegaan dus hopelijk krijgt hij wat extra energie om de sluimerende griep te overwinnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *