Zaterdag dus chillen en uitrusten

Het is eindelijk gelukt! We hebben allemaal uitgeslapen. Op zich niet zo gek na zo’n drukke week met korte nachten. Peter was vannacht ook weer eens beneden achter zijn iMac in slaap gevallen, om 3 uur was hij tot diep in het bot versteend van de kou omdat de vloerverwarming dood is en het allerergste is dat Trûlah dan ook nog uit moet. Gelukkig sliep iedereen toen er een klappertandende zombie met hond door de buurt liep in de nacht. Hector moest vlak voor het einde van de ochtend uit zijn bed gekieperd worden want we gingen in het centrum lunchen met Tugba. Dat was erg gezellig. We hebben over Marlies, over haar en over ons gepraat en dat was helemaal ok.

Na de lunch hebben we boodschappen gedaan. Nasi Kuning als avondeten en ontworm pillen voor Dolf. De tijd die we shoppen is altijd redelijk kort want we zijn allebei veel beter in online shoppen. Hector ging in de middag chillen en Peter heeft nog een uurtje bijgeslapen. Aan het eind van de middag zijn we voor de tweede keer vandaag de polder ingegaan en dat was lekker. Trûlah kan dan lekker naast de Go-Ped rennen en Hector lekker uitwaaien.

Boven Delft was het redelijk helder maar in de verte boven de kust zat veel bewolking. Je merkt wel dat de zomer in aantocht is. Als de zon een beetje doorkomt is het meteen ook lekker warm.

Na het avondeten moesten we nog wat sleutelen aan de Go-Ped omdat er een probleem was met de kettingaandrijving. Dat is weer verholpen en we hebben ook nog even blauwe verlichting aangebracht voor de nachtelijke ritten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *