Hallo daar zijn we weer… er kwam rook uit de server van onze provider

Onze websites wezullendoorgaan.nl en pingpongballnen.com waren gisteren, vannacht maar ook vandaag uren offline omdat onze webhost One.com iets had verkloot. Daardoor konden we ook even geen update plaatsen. Alles begint langzaam aan weer te werken. Hopelijk is het probleem nu verholpen.

Hector kwam vanmiddag een beetje prikkelbaar uit school en al gauw bleek wat de oorzaak was. Een paasviering op zijn school aanstaande donderdag. Per klas mogen er 5 kinderen tijdens die viering een kaarsje aansteken voor iemand die er niet meer is of dierbaar is. Voor of na het aansteken moeten ze dat mondeling toelichten tijdens een bijeenkomst waar de hele school bij aanwezig is.

In eerste instantie had Hector nee gezegd en dat zat hem blijkbaar dwars. Peter zei tegen Hector dat het misschien toch wel beter is om een kaarsje aan te steken voor Marlies. Een zin als “ik steek dit kaarsje aan omdat ik vorig jaar mijn moeder heb verloren” misstaat vast niet op een paasviering. Hector heeft zijn mentor laten weten dat hij toch graag een kaarsje wil aansteken aanstaande donderdag.

Daarna is Hector huiswerk gaan maken en heeft hij zijn MacBook met geluid aangesloten op zijn TV. Dat is Peter nog nooit gelukt… Peter moest s’avonds werken in Den Haag en Hector was dus home alone met Trûlah. Toen Peter in Den Haag kwam hingen er rondom het Binnenhof allemaal sjaals.
De sjaals zijn een actie van stichting het Vergeten Kind. Ze willen kwetsbare kinderen een hart onder de riem steken. Goede actie alleen een beetje te laat gezien het jaargetijde om nu sjaals te gaan uitdelen.

De teksten zijn wel pakkend en slaan ook best wel op Hector. Peter moest in ieder geval meteen aan hem denken bij het lezen van alle teksten op de sjaals: geloof in jezelf, je bent sterker dan je denkt, je verdient een knuffel, wat ben je dapper, je mag er zijn en kom op hou vol.

We hebben Messenger nog wel uitgebreid contact gehad met elkaar en het ging voor de rest goed met Hector en de beesten. Het is altijd moeilijk om als een van ons het even wat moeilijker heeft om uit elkaar te gaan.

Jan Paul van Schols & ’t Hart  belde vanmorgen om te laten weten dat het mozaïek donderdagmorgen geplaatst gaat worden op het graf van Marlies. Het is fijn dat het deze week al kan. Nan liet nog weten dat ze verschillende grijze markers heeft gekocht om te experimenteren op de witte “post-it notes” tegeltjes in het mozaïek. Uiteindelijk geven stiften met wateroplosbare inkt de minste problemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *