Hector ging viral vandaag

We zijn vandaag per bus, trein en auto naar Nederhorst den Berg gereisd. In de bus zat nog een doorgedraaide Marokkaan maar voor de rest was het best te doen met het OV. Oh ja Trûlah zat keurig op een fleece in de trein, voordat we daar gedoe om krijgen.

Opa en oma hebben ons opgepikt op Bussum-zuid en daarna door naar Marlies (zus van Peter), Stammie en Sanne om Pasen te vieren.

We gingen met z’n allen brunchen en dat was leuk. Hondjes erbij en gewoon veel eitjes eten, koffie drinken dat soort dingen.

We hebben weinig met Pasen maar Hector heeft op school wel geleerd wat de betekenis van deze vrije dagen is. Persoonlijk zijn we natuurlijk meer geïnteresseerd in de wederopstanding van Marlies. Op de bovenstaande foto iets meer tastbaarders, het is een beeldje van een haas uit de Romeinse periode voor Christus, vaak geassocieerd met heiligdommen van bepaalde goden en godinnen uit die periode met natuurlijk Jupiter als oppergod. Op de foto een beeldje van de opperpaashaas….

Toen we thuis kwamen was het nog steeds 1 april en hadden we eigenlijk best wel spijt dat we onze 1-aprilgrap nog niet hadden uitgevoerd. Dat hebben we alsnog gedaan. Hector deelde de grap om 19:54 uur en binnen 4 uur stond hij op nummer 1 van Dumpert.

Het is ook best wel grappig als we zo vrij mogen zijn. Op dit moment is de video al meer dan 242.000 maal bekeken en kreeg het filmpje al 5124 kudos.

Volgens Hector 10x zoveel kijkers als naar een verkiezingsvlog op YouTube… Hector is helemaal hysterisch. Op dit moment staat hij op nummer 1 van de top 5 van Dumpert. Goede grap dus en hier is de video online te zien.

We hebben samen gourmet gegeten en dat was best lekker zonder sausjes. We hebben nog een gourmet schotel overwogen van de vegetarische slager maar als je twee keer per jaar gourmet moet je het ook goed doen. Het huis stinkt verschrikkelijk en Peter gaat morgen weer witten. We hebben mede door Hector zijn 1-aprilgrap vreselijk gelachen vanavond dus onze eerste paasdag was prima.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *