Grap van Hector trekt meer kijkers dan een gemiddelde Nieuwsuur uitzending….

Aanstaande vrijdag gaan we het mozaïek om 16:00 uur onthullen op de Jaffa begraafplaats. Voor wie er bij wil zijn laat het ons even weten dan hebben we genoeg cava en champagne op de officiële opening van het mozaïek.

Nan kan er helaas niet bij zijn omdat ze van Parijs naar Roubaix gaat fietsen… ja inderdaad de wielerklassieker. Dat doen we haar niet na… We zijn superblij dat ze ons geholpen heeft met het mozaïek maar willen niet nog langer wachten om het officieel te onthullen.

Hector kan waarschijnlijk niet meer normaal over straat want zijn 1-aprilgrap op Dumpert is inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken en hij heeft meer dan 10.000 likes. Om het een beetje in perspectief te plaatsen…. Hector heeft met zijn grap meer kijkers dan het aantal mensen dat naar een gemiddelde Nieuwsuur uitzending kijkt. 300.000 meer views dan de Paashit van Lubach en Famke Louise… Het meest bekeken online programma via uitzending gemist was onlangs een uitzending van Luizenmoeder met 207.000 kijkers… Just saying….

Vandaag hebben we samen (tussen de middag) een paasontbijt gegeten wat Hector had klaargemaakt, Peter heeft de hut gepoetst en Trûlah uitgelaten en Hector huiswerk gemaakt. In de middag hebben we nog wat proberen te chillen en we hebben eten van de Thai laten bezorgen. Hector maakt zich wel een beetje zorgen over het aantal views en de reacties op school morgen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *