Naar school, werken en samen uit eten….

De dag begon vanmorgen weer vroeg. Hector naar school en Peter ging Trûlah uitlaten op een moment dat het aanvoelt alsof het nog nacht is. Onderweg kwamen we Hans van de Roedel nog tegen dus de dag van Trûlah begon al goed. Daarna nog wat huishoudelijk geneuzel en nog een keer met Trûlah uit in de polder voordat er weer in Den Haag gewerkt moest worden.

Verder veel berichten over vrijdag, de tijd van de officiële onthulling is voor veel mensen een beetje onhandig. Mocht je het niet halen of er niet bij kunnen zijn het mozaïek blijft voorlopig nog wel even liggen.

Hector kon na zijn 1-aprilgrap nog veilig over straat en iedereen die hem gezien heeft moet er erg om lachen. Opvallend is nog steeds hoeveel mensen de video hebben gezien. Op Dumpert.nl meer dan 545.000 views. Op FaceBook staat de video ook en daar is hij al 744 keer gedeeld met 3400 reacties en 9200 likes…. Daar is hij al 488.000 keer bekeken. Het geeft ineens een hele andere kijk op social media. In ieder geval kennen wij niemand die dit ooit heeft overtroffen.

Na school en na het werk zijn we samen nog even bij Nan langs gegaan om haar te bedanken met een fles bubbels voor alle hulp voor het verwezenlijken van het mozaïek.

Daarna was het al weer laat en moest er nog gegeten worden. Omdat we al een tijdje niet meer samen uit eten zijn geweest hebben we dat ook maar meteen ingehaald in ’t Walletje. Allebei verse tomatensoep en salade met pittige Portugese kipfilet.

Als dessert een stukje taart omdat het mag. Tijdens ons paasdiner waren we op beide dagen vergeten om een toetje te kopen dus dat moesten we nog even inhalen. Hector had daarna wel meteen buikpijn. Niet meer gewend aan zoetigheid. We hebben ook allebei al 2 dagen hoofdpijn. Niet helemaal duidelijk waardoor dat nu weer komt, te laat naar bed gaan, weersomslag of een klein beetje stress voor de onthulling van het mozaïek aanstaande vrijdag….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *