Hector ziek naar huis

Hector lag vanmorgen nog te slapen terwijl zijn wekker al een uur eerder was afgegaan. Peter heeft hem als achtervang alsnog uit zijn bed gekieperd maar hij was helemaal niet blij. Nog steeds klachten over buikpijn…. Hector is uiteindelijk met flinke tegenzin toch naar school gegaan.

Dat duurde niet echt lang want om 10:30 uur kreeg Peter een bericht dat Hector zich echt niet lekker voelde. Peter besloot dat Hector dan maar naar huis moest gaan. Ingewikkeld want Peter kan nooit goed inschatten hoe ziek Hector is. Daarbij speelt er op dit moment ook iets mee als Fornite.

Dat is een overlevingsspel op een eiland wat je online speelt met andere spelers. Je moet zien te overleven door wapens en schatten te verzamelen. Er zitten ook minecraft achtige elementen in het spel verwerkt zodat tieners zich meteen thuis voelen vanaf het eerste moment dat ze het spel spelen.

Hector is niet verslaafd aan gamen maar Fornite heeft wel een gevaarlijk verslavend randje en als je dan alleen thuis bent is de verleiding groot om het te spelen. Hector is toen hij thuis kwam gaan slapen en tegen 15:00 uur voelde hij zich al wat beter. Dat kwam goed uit want Sanne kwam langs om bijles te geven. Ze hebben Nederlands en Wiskunde geleerd.

Peter zat vandaag overdag in de Tweede Kamer. Qua debatten was het vandaag redelijk rustig. De verwarming in het regiehok doet het gelukkig weer.

Peter was om 19:00 uur thuis met voer van de Marqt. We hebben roti gegeten met kipfilet, boontjes en aardappel. Als toetje Pur Nature yoghurt met banaan. De vezels en de yoghurt hadden geen accuut effect op de buik van Hector dus de kans is groot dat hij morgen weer naar school gaat….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *