Hector is weer beter na een super powernap tot 13:00 uur

Hector voelde zich vanmorgen nog steeds niet lekker dus mocht nog een dag thuis blijven. Hij was ook niet uit zijn bed uit te krijgen terwijl hier vanmorgen vroeg in de buurt de gehele lokale brandweer, politie, ambulances en een trauma heli waren uitgerukt in verband met een brand. 

Om 13:00 uur kreeg Peter een app dat hij Hector wakker was geworden. Een beetje extra slaap kan geen kwaad….. een beetje extra Nederlandse les ook niet.. Volgens Hector komt het doordat hij echt net pas wakker was… Inmiddels is het wel een beetje duidelijk wat Hector nu precies heeft. Vermoedelijk was hij uitgeput en op. Zijn buik en hoofdpijn zijn inmiddels verdwenen. Morgen gaat hij weer naar school.

Trûlah ging vandaag weer mee met de Roedel en ze had voor de tweede dag geluk want er was weer een hond jarig… dus weer koekjes. Peter zat in Den Haag in de Tweede Kamer bij debatten die zelfs NPO politiek niet meer wilde uitzenden. Het maakt Peter niet uit of er 10 mensen kijken of een paar miljoen maar een beetje meer gedoe om een debat heen is wel leuker.

We hebben nog wat extra stiften gekocht voor het beschrijven van de post-it notes tegeltjes op het mozaïek. Ze zijn thuis in de badkamer getest en de inkt verdwijnt op den duur ook weer in de regen dus dat is goed. Nan was wel bang dat de gekleurde inkt gaat vlekken in het grijze voegsel maar grijze stiften zijn wel een beetje saai. Puntje van aandacht dus…

Morgen gaan we om 16:00 uur het mozaïek officieel onthullen op de Jaffa begraafplaats. De opkomst is mager omdat vrijwel iedereen die we kennen moet werken… Daar hebben we geen rekening mee gehouden. Op zich natuurlijk niet erg als je niet kan want het mozaïek blijft in ieder geval nog 20 jaar liggen. Het gaat vooral om het moment. We willen het vooral ook officieel onthullen met de TU Delft collega’s van Marlies. Collega’s van haar maar inmiddels ook vrienden van ons. Morgen meer….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *