Beesten die je nachtrust verstoren, school, poetsen en Trûlah is sneller dan de Go-Ped

Vanmorgen hoefden we niet bang te zijn dat we ons zouden verslapen want het luchtalarm wat Trûlah heet ging al vroeg weer af. Aanleiding was een aantal katten in de achtertuin die ruzie aan het maken waren en dat trekt ze niet.
Vannacht was er ook al gedoe want Dolf had een muis gevangen en dus was er paniek in de tent. De muis was uit de bek van Dolf gevallen en was meteen in een lege Pellegrino doos gevlucht. Dolf er achteraan en Trûlah in opperste staat van paniek. De muis leeft nog en was nog heel en woont nu weer buiten, totdat Dolf hem weer tegenkomt.

Hector had vandaag een lange dag op school en moest tussendoor ook nog even naar de orthodontist. Alles gaat goed en hij heeft nu oranje draadjes in zijn beugel want het is bijna Koningsdag. Peter heeft de hut gepoetst en dat was best wel weer een uitdaging na een week niets doen. Alles is weer schoon en gepoetst en soms kan je beter dingen samen doen…. Peter wilde een oud bed in de schuur zetten en toen hij van boven naar beneden ging met dat bed gleed het uit zijn handen en kwam vol gas op zijn neus terecht. Geen volledig KO maar het kraakte wel (weer) in zijn neus en de melkweg bestaat nog.

Toen Hector uit school kwam heeft hij Trûlah nog even uitlaten in de polder. Ze is veel sneller dan de Go-Ped die toch al zo’n 30KM kan. Peter heeft rugby schoenen voor Hector gekocht maar die waren natuurlijk net weer iets te klein. Hector gaat ze morgen ruilen. Omdat Peter deze week s’avonds werkt heeft hij ook een week eten voor Hector gehaald. Vanavond hebben we samen pannenkoeken gegeten en dat was best weer eens lekker. De laatste keer was in november toen Martje kwam koken. Hector is redelijk vroeg naar bed gegaan en hopelijk kan hij dat de rest van de week volhouden.

Overbuurvrouw Henny is vandaag 77 geworden en daarvoor hadden we 3 willekeurige planten in een mandje gehaald bij de bloemist. Ze liet ons via e-mail nog het volgende weten:

De Campanula, blauw klokje, van jou, de witte Balsemien (Vlijtig Liesje) van Hector, omdat hij nog zo jong is én het Vergeet-me-nietje van Marlies…….

Toeval bestaat niet en ja wij hebben echt geen verstand van planten. We zijn vast door Marlies aangestuurd via “the cloud” toen we ze kochten…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *