Hector had even slaaptekort, rustig in Den Haag en 50+ zonnebrand

Toen Peter vanmorgen beneden kwam lag Hector met Trûlah op de bank te slapen. Vreemd want dat was op een tijdstip dat hij toch echt bijna naar school moest gaan. Toen Peter hem wakker maakte bleek dat hij amper had geslapen en doodop was. Waarom dat dan is blijft vaag maar het zal een combinatie zijn van krolse katten die de buurt terroriseren en emoties.

Peter heeft nog pogingen ondernomen om Hector naar school te sturen maar hij was echt te moe. Hector heeft Trûlah even uitgelaten en is vervolgens weer gaan slapen en kwam pas na 13:00 uur weer uit zijn bed. Peter heeft in de ochtend ook even bijgeslapen en is daarna Trûlah uitgebreid gaan uitlaten. Hector heeft lunch gemaakt en dat was lief en lekker. Tijdens de lunch hebben we doorgesproken hoe Hector zijn dag verder zou kunnen indelen. Leren, rugby training en vroeg naar bed leek ons wel het beste.

Peter was vandaag in Den Haag en er was in de avond ook nog tijd om wat te experimenteren met de GoPro Fusion.

De Fusion kan 360 graden foto’s maken en dat is grappig als je de goede hoek weet te vinden. 180 graden groothoek werkt trouwens ook best wel goed. De foto’s zijn kwalitatief aardig maar geen topkwaliteit.
Toen Peter thuis kwam ging Hector net naar bed. Hij voelde zich al wat minder moe en tijdens rugby training had hij 2x gescoord dus dat is een mooi begin. Ondertussen zijn we alle benodigdheden voor de meivakantie al aan het bestellen. Zonnebrillen, nog meer rashguards (surfshirts) en liters 50+ zonnebrand 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *