Hector in Amsterdam, Trûlah bij Hugo in Delft en Peter in Den Haag

We mochten vanmorgen uitslapen tot 08:30 uur dus dat was fijn. Hector had tot 14:20 uur  school en is daarna met Danielle en Demi meegegaan naar Amsterdam.

Peter was vroeg in Den Haag want hij mocht weer even in de no-fly zone vliegen… Ditmaal de handelingenkamer van de Tweede Kamer. Een historische bibliotheek en dat is best eng om daar met je vliegende hakselaar in te vliegen…. Het idee was om een 360 graden sphere foto te maken maar dat is niet helemaal gelukt. In de middag was er vervolgens opname van het gesprek met de minster president en bijdragen voor het Journaal en Nieuwsuur. Ron had ook nog een leuke aanvaring 🙂

Ondertussen zat Trûlah alleen thuis maar Hugo was zo lief om haar rond etenstijd nog even uit te laten. Hector had hem nog even gesnapt met de Nest cam toen hij haar kwam ophalen.

Hugo stuurde via WhatsApp Peter nog live updates. Dat Trûlah een zwarte poot had opgelopen in de modder en of ze na het uitlaten ook moest eten.

Hector en Demi zijn samen nog op pad geweest in Amsterdam centrum. Vlakbij de Bijenkorf maar ook bij Faam, zeg maar half Amsterdam…

Peter was laat klaar en moest snel naar Hector want hij had vandaag ook zijn rapport gekregen. Conclusie stijgende lijn met met steeds betere cijfers. Frans en godsdienst zijn een drama maar Nederlands is inmiddels ook bijna voldoende.

Toen de schooldirecteur het rapport aan Hector uitdeelde zie hij dat het knap is van Hector dat hij dit heeft weten te halen gezien wat hij dit jaar heeft meegemaakt. Wat er nu gaat gebeuren is onduidelijk. Peter heeft geen idee of het aantal punten van 75 of het gemiddelde van 5,7 genoeg is om over te gaan. Hector heeft ook geen advies gekregen. Over 1,5 week is er een ouderavond dan weten we wat er gaat gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *